Też uważam, że kolor to najmniejszy problem. Nie kupuj jak typowa baba![]()
Też uważam, że kolor to najmniejszy problem. Nie kupuj jak typowa baba![]()
A ja widzę to trochę inaczej :-) jeśli mam czas na zakup auta, bo ma to być auto do zabawy a nie podstawowy środek transportu, który potrzebuję na już, to wolę dłużej poczekać, powybrzydzać trochę i potem przez lata cieszyć się dokładnie tym czyn chciałem. Da się znaleźć taką wersję jak się chce w dobrym stanie, tylko może to zająć sporo dłużej. Zależy na czym komu zależy, ot cały problem :-)
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Akurat do Gtv czerwony kolor pasuje idealnie.
Ale nie każdy czerwony lubi :-P ja akurat kocham czerwone auta, ale może komuś np nie pasuje kolor wnętrza? :-P jest wiele elementów, które muszą zagrać. I ja gdybym kupował auto do zabawy a nie na codzień, to bym wybrzydzał jak przy kupnie z salonu :-P oczywiście mając odpowiednio budżet na takie wybrzydzanie. Musiałby być odpowiedni kolor lakieru, wnętrza, odpowiadający mi stan ogólny samochodu itd.
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Wygląda jednak, że przy 20 letnim aucie nie da się wybrzydzać![]()
![]()
Czerwony fajny, ale czas kupić auto w jakimś innym kolorze![]()
Czy może ktoś z Was jest z okolic Olkusza? I jest w stanie obejrzeć auto? Dla mnie obecnie to straszny problem logistyczny wybrać się w te rejony.
Ja jestem z Olkusza :-) pisz na priv jak coś
Junak 126