fajne te w kierunkach.myśle takie założyć
fajne te w kierunkach.myśle takie założyć
A tak wyglądają Einparts Duolight V01
Ostatnio edytowane przez magil ; 28-05-2017 o 08:08
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
dawaj
- - - Updated - - -
nie mi to się niepodoba
Te w kierunkach mają też zaletę, bo można je szybko zdemontować i wrócić do pierwotnego stanu, nawet przewód zasilający można przeprowadzić przez odpowietrznik w pokrywce lampy bez wiercenia.
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
Samochód jest czymś więcej niż naszą własnością, jest cząstką nas, naszą wizytówką. Można powiedzieć, że jak piękna kobieta, zegarek czy nóż jest to kolejna "biżuteria" dla prawdziwego faceta..
Alfa Romeo 159
Jak by ktoś zamawiał ten zestaw co wyżej w linku to ja jestem chętny na taki zestawik![]()
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Marcino20 zamawiał wcześniej kilku osobom, ja przed chwilą kupiłem.
Jak jesteś z okolić Oławy/Wrocławia (zdolny Śląsk) to Ci zamówię tylko kasę byś mi musiał przelać. Byś sobie podjechał po to albo razem byśmy to spróbowali montować?
[MENTION=2845]Marcino20[/MENTION] od strony #140 piszesz o tym montażu potem kilka stron dalej piszesz o module sterującym, po kilku stronach znowu piszesz o podpięciu do kabli z akumulatora i bezpieczniku..
Fajnie jak byś to wszystko zebrał w kupę i zrobił DIY z tymi światełkami.
Alfa Romeo 159
Jestem z Lubelskiego :/ zamów i mi potem mi prześlesz ,sam kierunek to jak wymiana żarówkitylko do dziennych jeden plus trzeba podać , ja chce je podłączyć przez taki automat ze dzienne zapala się dopiero po od paleniu jak wzrośnie ładowanie
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka