Niestety robiąc etapami nie czujesz aż takiego przeskoku. Wymieniasz radio i jest trochę lepie. Przyzwyczajasz się po czym zmieniasz głośniki i znów jest lepiej, dalej po kilku tygodniach dorzucasz wzmak i znów nieduża różnica ale uwierz gdyby nagle po skończeniu całości ktoś zamontował Ci serię usłyszał być gigantyczną różnicę. To tak jak np. te chinskie GMS musiałem lekko ściąć górę na zwrotnicy bo wydawało mi się jej za dużo po przesiadce z seryjnych głośników gdzie przez kilka miechów przyzwyczaiłem się do kiepskiej góry. Jednak po 2-3 tygodniach wydłubywałem zwrotnice i ustawiałem normalnie.
Polecam kupować rzeczy w używce. Sporo używanych podzespołów audio jest jeszcze z czasów gdy producenci nie oszczędzali na produkcji i tak mój Sony XM jest z Japonii, a nie z chin jak współczesne. Stary ale w stanie idealnym za 100zł gdybym miał kupić coś nowego podobnej klasy pewnie musiał bym koło tysiaka wybulić. Do 147 wzmak Audiosystem F2-120 Twister kupiłem za 300zł przyjechał w jakimś vw na handel w bagażniku z kartonem. Gosc wystawił na allegro, a w tym samym czasie nówka kosztowała 1200zł. Tak wiec można sporo zaoszczędzić przeglądając allegro i olx ;]
W dodatku mały nie zagraca miejsca, a w zupełności starcza do tego budżetowego zestawu na przodzie.
![]()