Ok, dzięki te odpowiedzi mi wystarczają. Mam nadzieję, że miejsc kilka pozostanie i uda mi się dołączyć jak wyjaśnią mi się moje sprawy![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Ok, dzięki te odpowiedzi mi wystarczają. Mam nadzieję, że miejsc kilka pozostanie i uda mi się dołączyć jak wyjaśnią mi się moje sprawy![]()
stary ja mam zone w ciazy i jedziemy razem na ten zlotja tez sie szykuje na zlot tylko mam dylemat bo chce sprzedac moja alfe a dziasiaj przyszly nowe zdezaki i progi i to jest dopiero klin czy lakierowac i zakladac ?? czy poczekac az sie alfa sprzeda i zalozyc do nowej ??? ale az mnie korci juz juz bym do lakiernika polecial.tylko moja jest cosmo blue a ta ktora chce kupic jest czarna i nawet jak bym chcial potem przelozyc zdezaki to bede musial znow lakierowac
a do organizatorow chce tylko tyle napisac ze zobaczycie ilu naprawde jest zagozalych fanow alfy na zlocie
ja też jadę ale za rok będzie to pewnie tydzień po moim weselu więc różnie może być bo nie wiem czy gdzieś nie pojedziemy się powygrzewać na plaży
Pewnie będzie to dla wielu zaskoczeniem, ale jest to scenariusz bardzo prwadopodobny. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że już teraz prowadzone są rozmowy odnośnie przyszłorocznych imprez jubileuszowych
Właśnie wróciłem z kolejnej wyprawy do FAP w Warszawie i Paweł 156 niestety ma rację. Frekwencja Zlotu jest żałosna, ludzie w FAP zastanawiaja się jak mają do tego (Zlot) podejść. Czy traktować go jak Ogólnopolski Zlot czy tez raczej jak lokalne spotkanie Alfistów :/
To powiedz mi co jeszcze mam lub mogę zrobić, aby zwiększyć frekwencję ???
Z kąd wziąść pieniądze, jeśli twierdzisz, że nie jest tak źle
Jest źle i nie da się tego ukryć, sami sobie strzelamy gola i to na oczach FAP
Jeśli dobrze pamiętam w zeszłym roku było podobnie![]()
Planowałem jechać ale specjalnie nie śledziłem sprawy, dzisiaj obadałem temat, nie wiedziałem że jest taka lipa z zapisami i wpłatami więc szybko to załatwiłem![]()
Myślę że sporo osób tak do tego podchodzi, jak to Polacy, wszystko odkładają na ostatnią chwilę
Do zobaczenia
Ps. kto w końcu jedzie z okolica Zabrza, Rudy, Katowic itp??