znalazłbym i starsze niż 4 letnie MB które wyglądają wg mnie zjawiskowo![]()
znalazłbym i starsze niż 4 letnie MB które wyglądają wg mnie zjawiskowo![]()
napisałem że wisi gigantyczna sprzedaż, a nie duża czy jakakolwiek. Wielkie ilości sprzedanych aut oznaczałyby przejście na poziom vw a to oznacza utratę pewnej elitarności marki
Myślę że nie grozi im tak masowa sprzedaż żeby utracili jakąkolwiek elitarność, czasem przejadę trasę 1000kilometrów i spotykam dwie albo trzy Alfy..
AR ma o tyle dobrze że jest pod finansowymi skrzydłami koncernu - wątpię aby firmie zależało na mega masowej sprzedaży - od tego jest Fiat ...VW ma o tyle gorzej że to on jest tą tańszą marką
druga sprawa to modele - konie pociągowe marki a modele niszowe - pomijając udane czy nie i dlaczego - wiadomo że sprzedaż 159 będzie inna niż Spidera
limitowana Brera - ile firm wcześniej zrobiło matowe limited edition...
wg. mnie Alfa ostatnimi czasy jak by zgubiła tor, którym podążała wcześniej...
jest Fiat który może być takim włoskim VW czyli marką tańszą, powszechniejszą itd. a Alfa Romeo powinna wydawać np. model raz na kilka lat ale taki aby na prawdę kojarzył się z elitarnością i klasą, a nie ciężkie "krowiaste" z średnimi osiągami i silnikami GM.
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 14-08-2009 o 10:18
Cze,to ja tez chce dodać benzyny do ognia,a wiec oglądając ostatnio program"Fifth Gear" polecial ciekawy tekst przy testowaniu Lambo bodajże Gallardo,o turz redaktor stwierdził ze autko zaczelo mu przynosic frajde ,ze jest bardziej Wloskie niz Niemieckie ,wczesniejsze modele byly za bravurowe (Typisch Deutsch) ,cos w tym musi byc .Chyba potencjalny klient wolal Rumaka z Maranello niz Bratwursta z Ingolstadt hi hi .Bratwurst -Biala kielbaska z grilla przysmak naszych sasiadow .
z tym grillem to fakt - Lambo lubię się przypalić![]()