Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 162

Temat: Limitowana Brera na AutoCentrum.pl

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737 Zobacz post
    z tym grillem to fakt - Lambo lubię się przypalić
    ok długi weekend za pasem i koledzy już rozpalają grille
    A wracając do tematu mam do kolegów pytanie .
    Czy rzeczywiście podobają Wam się zestawienia lakier mat + czarna felga ,bo ja jestem stara konserwa i do mnie to nie przemawia????
    Inna sprawa ,że nie przypominam sobie abym takie matowe autko gdzieś na żywo widział ???
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Ducrider
    Mieszka w
    Brema
    Auto
    159 1.9 16V ;156 2.4 20V sold,159 Tbi,GT QV 170 HP

Domyślnie

Mi,owszem jeśli by pod maska wariowało ze 500 Rumaków +napęd na cztery łapy na pewno bym nie pogardził.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Ducrider Zobacz post
    Mi,owszem jeśli by pod maska wariowało ze 500 Rumaków +napęd na cztery łapy na pewno bym nie pogardził.
    hehe czyli połączenie lakieru mat z czarną felą byś jakoś "przebolał" ze względu na silnik
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 14-08-2009 o 13:53

Użytkownik Rowerzysta Avatar Ducrider
    Mieszka w
    Brema
    Auto
    159 1.9 16V ;156 2.4 20V sold,159 Tbi,GT QV 170 HP

Domyślnie

Sposio,mi się te połączenie zajewaliscie podoba .Odwiedzajac kolege ktury mieszka kolo Nürburgring ,naogladalem sie wlasnie takich cacek ,tylko przewarznie to byly GT3 ,mi ten styl sie podoba(przypuszczam pewien stylista przygladal sie Mysliwcom i stwierdzil sobie zeby zastosowac to wlasnie w Autkach) takie sobie grozne Autko wrrr.......z odpowiednia moca .

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Daniel156SW Zobacz post
    Skoro to takie graty bez stylu to po cholerę tym jeździsz? Po co siedzisz na tym forum?
    Auta te tracą na wartości ze względu na problemy z jakością w latach 80tych a nie dzisiejszych modeli...Ale nie będe z tobą więcej dyskutował.
    A temat jakiego modelu dotyczy?? Czy czasem nie nowej Brery/159 bystrzaku??

---------- Post dodany o godzinie 16:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:15 ----------

Cytat Napisał showtime Zobacz post
    Alfa do modelu 156 była Alfą. Wszystko co powstało po 156 jest substytutem Alfa Romeo, produktem czekoladopodobnym w porównaniu do tradycyjnej czekolady.

Jestem ciekaw ilu z Was jezdzilo choc jednym z wymienionych wyzej samochodow (Scirocco, nowa C-klasa), zeby móc się wymądrzać i prawic swoje wywody ze AR jest lepsze.

Ja mam okazje jezdzic w pracy nie takimi samochodami i moge je porownywac obiektywnie, bo jechalem, widzialem i wiem jak się zachowują na drodze, wiec zabieram temat w dyskusji i oceniam jak faktycznie jest, a Wy oceniacie ciągle przez pryzmat znaczka i tego ze AR to AR... ma duszę i charakter bo jest Alfą.

AR miała duszę i charakter w modelach do końca lat 90-tych. Teraz musi sobie zapracować zarówno postępem technicznym jak i czymś wystrzałowym, zeby renomę odzyskać.
    Masz u mnie browarka kolego z srebrnego VW.
    Wszystko co Alfo podobne czyli mniej wiecej13 lat wstecz zaczeło sie robic...... inne, taki to fiat w innym opakowaniu. Wczesniej V6 montowane, serce typowej Ar a teraz pokazcie mi co jest w Alfie z PRAWDZIWEJ Alfy..... Od koł po dach Fiacik w innej konserwie.
    Ostatnio edytowane przez Matt21 ; 14-08-2009 o 17:22
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

plancior
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Matt21 Zobacz post
    ...a teraz pokazcie mi co jest w Alfie z PRAWDZIWEJ Alfy..... Od koł po dach Fiacik w innej konserwie.
    Zawieszenie? Linea na pewno nie prowadzi się tak jak 159.
    Co do VW, te same silniki masz w Audi, poza kilkoma wyjątkami. Tak ciężko zrozumieć, że to co zarzucacie Alfie tyczy się praktycznie każdego koncernu?

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Cytat Napisał plancior Zobacz post
    Zawieszenie? Linea na pewno nie prowadzi się tak jak 159.
    Co do VW, te same silniki masz w Audi, poza kilkoma wyjątkami. Tak ciężko zrozumieć, że to co zarzucacie Alfie tyczy się praktycznie każdego koncernu?
    Troche trwardsze amorki kadży potrafi wlozyc.... Nie musi byc to AR zeby sie dobrze prowadziła..... Fiat trzyma styl Alfy z dawnych czasów na siłe bo tylko tu mu pozostało... Nie porównuj Audi i AR bo to delikatnie nie trafione, a wogóle do czego mozna porównac nowe AR pod wzgledem ilosci modeli??
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rafter Zobacz post
    ok długi weekend za pasem i koledzy już rozpalają grille
    niektórzy już są po typowa usterka Lambo , zdaje się że nie objęta gwarancją

...można próbować jej uniknąć robiąc przegląd co 24h

...& video :

http://www.moto.banzaj.pl/Lamborghin...ideo-1132.html

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

Gratka na nowy demo car alfa clubu Joke oczywiście

plancior
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Matt21 Zobacz post
    Troche trwardsze amorki kadży potrafi wlozyc.... Nie musi byc to AR zeby sie dobrze prowadziła..... Fiat trzyma styl Alfy z dawnych czasów na siłe bo tylko tu mu pozostało... Nie porównuj Audi i AR bo to delikatnie nie trafione, a wogóle do czego mozna porównac nowe AR pod wzgledem ilosci modeli??
    No to włóż mądralo te "twardsze amory" w inne wózki. MB i Audi też mają dość twarde amory, ale jakoś nikt nie mówi, że prowadzą się tak zajebiście jak 159. Wiesz dlaczego? Bo tu nie tylko o amortyzatory chodzi. Jakoś Audi nie potrafi tego zrobić (mówię o przednionapędówkach). Co złego w porównaniu Audi i AR? Jeszcze raz przypomnę, porównajmy samochody z 2005 roku. Czy A4 z 2005r jest ładna, zwinna, rzucająca się w oczy?
    Co do ilości modeli. Pozwól, że przemilczę bo to żadny argument. Wcześniej Ty albo ktoś inny pisał, że AR to są taxi w innych krajach. Czy E klasa nie jest taksówką w Niemczech?

I kolejny raz napiszę to co napisali inni koledzy. Skoro tak Ci się Alfa nie podoba, to po co w ogóle się pieklisz?
    Ja umiem przyznać rację, że nowa C klasa jest lepsza, nowe Audi A4 też mi się podoba. Co do Scirocco, tu się mogę kłócić