Moja reklamacja opon Nokian WR D4, tak samo jak kolegi adel87 została uznana (wymiana na nowe) po 5 tygodniach od pozostawienia opon u dealera Nokian-a. Jeśli macie opony z 2015 roku z kruszejącym bieżnikiem - reklamujcie!
Moja reklamacja opon Nokian WR D4, tak samo jak kolegi adel87 została uznana (wymiana na nowe) po 5 tygodniach od pozostawienia opon u dealera Nokian-a. Jeśli macie opony z 2015 roku z kruszejącym bieżnikiem - reklamujcie!
Była: Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.0 JTDM 16V Turismo 170KM - Alfa Rosso Jest: Avensis 2.0 CVT
W nowej produkcji nie ma już tej wady?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ponownie witam. Zgodnie z obietnicą pisze. Po zmianie zawieszenia z przodu, czyli wszystkie wahacze, amory, sprężyny i ustawieniu zbieżności oraz przejechaniu ok. 5kkm nic nie drze opon od wewnątrz. Wszystko ok. Zbieżność bardzo ważna. Musi być dobry fachowiec i nie żadne 4D. Laserowa i kumaty mechanik.
Trw.
Ciekaw jestem dalszej opinii odnośnie nowych TRW. Rożne plotki chodzą, ze jakość i trwałość wysoce daleka od tego co idzie na pierwszy montaż (tez niby TRW). Oby to były plotki bez pokrycia, bo sam myśle nad wrzuceniem nowych TRW zamiast kombinowania z regenerowanymi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakość i trwałość na pewno będzie gorsza od oryginału, ale swoje powinny przejechać. Trzeba tylko poprawnie zamontować górny, żeby nie zerwać tulei.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
górny TRW wytrzymał mi 20 tyś
Pojeździmy, zobaczymy, ocenimy, no i napiszemy. Pozdrawiam
W Julce zmieniłem łączniki stabilizatora na tyle, mam foty i na tym forum nie wiem jak wstawić je. Szkoda. Opis dałbym bez praw autorskich![]()