Zmieniły się symbolicznie ;-)
na 4 cylindrze było 1,2 a jest 0,69
Ano tak, kiepsko się patrzy na telefonie ;-) Jakby nie było, sprawdzaj korekty zawsze w tych samych warunkach tj przy tej samej temperaturze silnika. Czasami wraz z rozgrzewaniem silnika korekty sobie wędrują z cylindra na cylinder. Jaki dokładnie olej 2T wlałeś i po ilu przejechanych km robiłeś ponowne pomiary? Zrób logi wtrysków pod obciążeniem w czasie jazdy z prędkością obrotową 2000 obr/min.
Ostatnio edytowane przez Casio ; 08-09-2018 o 21:56
Ten wynalazek ze zdjęcia?![]()
tak 5 litrowa butla
Mam pytanie Panowie. Samochód mi lekko dymi, na komputerze pokazuje że jeden wtrysk leje, to samo wychodzi na próbie przelewowej. Dałem do jednego z serwisów autoryzowanych Boscha do sprawdzenia na maszyne i oddali mi go mówiąc że jest dobry i nic nie trzeba robić. Chcę kupić wtrysk używkę i podmienić żeby już samemu sprawdzić, i tu mam pytanie. Nie moge znalesc wtrysku z moim numerem 0445110212 czy moge kupic wtrysk z innym numerem i go zakodować na nowo żeby już to wszystko sprawnie chulało?
EPER nie znajduje takiego numeru ricambi wtryskiwacza. Googole wyrzuca wtryskiwacz do BMW. Jesteś pewien, że to właściwy kod wtryskiwacza?
To nie jest kod wtryskiwacza, ani nr ricambi, tylko oznaczenie Bosch'a.
Ja już raz używkę kupiłem. I więcej tego nie zrobię, bo tylko wydałem pieniądze w błoto.