Moglby ktos rzucic okiem na moje logi.Pierwsze z odpalania zimnego silnika,drugie z kilkuminutowej jazdy.Auto ciezko odpala (dlugo kreci)po nocy stania lub po kilku (7-8 godzinach) jak silnik wystygnie.Na cieplym odpala dobrze.
Moglby ktos rzucic okiem na moje logi.Pierwsze z odpalania zimnego silnika,drugie z kilkuminutowej jazdy.Auto ciezko odpala (dlugo kreci)po nocy stania lub po kilku (7-8 godzinach) jak silnik wystygnie.Na cieplym odpala dobrze.
Ostatnio edytowane przez Mikoon ; 10-09-2018 o 12:59
64 zł BERU w Iparts
Teraz tak patrzę i nie wiem czy mam dobre założone. Założył mi Beru GN 097. Świece jest minimalnie dłuższa, ale po wykreceniu starych były właśnie takiej długości. Silnik 8v. Teraz nie wiem czy może były zle już na aucie czy jest Oki?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Świece masz raczej dobre. Dla pewności możesz sprawdzić w EPER po nr VIN jakie być powinny i mając nr oryginału sprawdzisz nr Beru. Mam silnik 8V 120KM i do mojego auta świece GN 097 pasują, tylko że ja założyłem świeczki Bosch.
Ja miałem boscha wcześniej ale założył mi beru bo takie chciałem i miały właśnie taka długość. Mam nadzieję we wszystko Oki bo wiem że były 2 rodzaje
To też Ci napisałem żebyś sobie sprawdził po nr VIN w EPER jakie powinieneś mieć świece to będzie mieć spokojniejszą głowę, ewentualnie wymienisz świeczki![]()
Idę sprawdzić
Gdzie to trzeba wejść? W jaką zakładkę kolego?
Podaj nr vin, będzie szybciej [emoji4]