-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Instrukcję masz też w how to![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Czy ma ktoś schemat elektryczny pod ręką foteli skórzanych z pełną elektryką wraz z pamięcią?
Wstawilem fotele(pelna elektryka bez pamieci) do auta ktore mialo welur i tylko elektryczne oparcie.Na zdjeciu jest prawdopodobnie wtyczka od grzania foteli i wtyczka od poduszki.Kable wystające z podlogi to poduszka i zasilanie elektr.foteli-te dwa kable sa juz podlaczone.Gdzie podlaczyc zasilanie mat grzejących(prawdopodobnie ta biala wtyczka na zdjeciu) i co to za dodatkowy kabel od poduchy wychodzi z fotela? zdjecie powyzsze to zdjecie fotela pasazera
Ostatnio edytowane przez gcredhot18 ; 03-03-2019 o 21:06
Ja w oryginale mialem ful elektryczny welur z grzaniem. mam rocznik 99. wsadzilem sobei niedawno full ele w skorze z lędzwią i pamiecią. I tez fotel mial 1 wtyczne za duzo.
Wszystko u mnie dziala , pamięć, ledzwia, regulacja itp, przyciski sa podswietlone. Grzania nie uzywam ale musze sprawdzic czy dziala. dziwne ze w starych mialem grzanie i dzialalo a fotel welurowy nie mial dodatkowej wtyczki...
[C
z tymi poduszkami to.u.mnie chyba pasowalo. nie pamiętam już jak tam było ale wtyczki od poduszek pasowały tylko tą jedna jak u Ciebie nie pasowała.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
[C
2 wtyczki od poduszek czyli:
1 do pasa
2 do poduszki bocznej
U ciebie prawdopodobnie nie było w starych fotelach poduszki w fotelu.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77