Miracast ...
to może być to, ale czy trzeba wpinać bezpośrednio do radia ?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Miracast ...
to może być to, ale czy trzeba wpinać bezpośrednio do radia ?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
To wedle informacji stad:
https://www.giuliaforums.com/forum/2...iles-here.html
Dla Ciebie ten plik z update jest - https://www.mediafire.com/file/n5kap...ETM_SW_M86.zip
wersja z koncowka 055.. ale nie nie wiem co ona zmienia.. Mozesz przegladnac watek moze cos tam wiecej bedzie.
M86 nic nie zmiana [emoji6]
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
przejdzie tylko update na 002.xxx.055, ale nie przejdzie ten na 056.xxx.xxx, juz probowali na alfaowner -od razu komunikat o niekompatybilnosci
- - - Updated - - -
u wielu rozwiazalo problemy z radiem, glownie bluetoothem. spytajcie kolegi [MENTION=64069]anAlfaBeta[/MENTION], o ile kojaze to u niego na 002.xxx.043 byly jaja a po update na 002.xxx.055 nie ma.po yo zostal wprowadzony i udostepniony serwisom, bo wielu mialo problemy roznej masci jesli chodzi o współpracę z danym telefonem
U mnie po wgraniu ..055 właśnie poprawiło współpracę w telefonem.
Miał na myśli że to nie włączy AA
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
wg dokumentu z rynku usa ktory chyba sam podlinkowales dzisiaj w innym watku jest jeszcze jakas procedura wykupu aktywacji opcji aa/cp dla danego auta za ok $200 zeby to przeszlo z witech2 (ktos w ostatnich dniach pisal ze probowal w aso tylko aktywowac i nie dzialalo ale kto wie co dokladnie zrobili)no ale moze sie obedzie bez. jak nie to moze kiedys mes pomoze - pisalem do kumpla Yaniego (autora mesa) i poprosilem go o przekazanie Yaniemu listy 6 zyczen od uzytkownikow mesa z polski (min aktywacja aa/cp) jesli chodzi o giulie/stelvio
wlasnie dostalem na Whatsupie info od kolegi z Bulgarii (znajomy Yaniego - autora MESa). gosc ma Stelvio prod 4.2018 z firmwarem 059.xxx.xxx. Dolozyl panel z 2 USB (moze niepotrzebnie, ale dolozyl bo tak ePer pokazywal, choc moim zdaniem nie powinno to miec wplywu), cos mu Yani probowal tam aktywowac ale sie nie udalo (dostal specjalna wersja MESa z beta funkcjonalnoscia), choc w niektorych autach podobno dzialalo u innych (nie znam szczegolow). pojechal do znajomego dealera ktory ma Witech2 i mu to aktywowal i dziala. Mysle ze teraz Yani moze zalukac co tam jeszcze pozmieniali w konfigu i ta funkcje wrzucic do przyszlej wersji MESa. ma mi gosc napisac wiecej szczegolow jak posprawdza zmiany w Proxi i pogada z Yanim.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.