Ja byłbym chętny na Race mode
Pisałem z nim i mówi że powinien byc w stanie zaktualizować bo też ostatnio wygrałem wersje 56.. mam nadzieję sie uda i zobaczymy efekty
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
to chyba byla pomylka, od 051 z tego co wiem ale trzeba zaktualizowac radio do minimum 056. nie bylo oficjalnie firmwaru 057 nigdy, dla nowych radio były 051 (jeszcze bez aa), 056, 059,072,080,081 i chyba teraz 090 cos tak gdziesz czytalem
- - - Updated - - -
[MENTION=77795]niegowic[/MENTION], mozesz potwierdzic odnosnie innych pytan?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Spokojnie potwierdzę narazie zbieram listę pytań![]()
Ponoc to zależy od rynku na Polskę nigdy nie było ponoc oficjalnie 56 przynajmniej tak mi w jednym z ASO powiedzielizresztą nie widziałem żeby ktoś pisał że ma taka wersje jesli sam nie zaktualizował
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
w pierwszym stelvio Q jakie trafilo na salon do Bielska na poczatku 2018 byl 056 -on byl doslownie przez moment, zaraz byl 059 a doslownie za pare tygodni 072 ktory byl przez jakies 4 miesiace. od jesienie 081, a w autach z wymienianym radiem daja 080 (mimo ze produkcja radia np u mnie byla koniec grudnia 2018).
- - - Updated - - -
jeszcze jedno. jesli to cena z montazem gratow i samymi gratami, to dowiedz sie czy to nowe elementy czy demontaze, czy to cena z faktura i czy dla VATowcow UE wystawia VAT zwolniony (wewnatrzwspolnotowa dostawa towarow i uslug), tak zeby tu sobie w Polsce VAT doplacic (ale i odliczyc polowe a reszte w koszty)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
To ja się pisze na AA, ACC i łopatki.
Zapytaj o ceny
Całość/ tylko programowanie dla każdej opcji, bo widać każdego to interesuje
Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
Łopatki zrobię że połowe ceny [emoji16] zapraszamm do Wrocławia [emoji16]
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka