daję znać, byłem wczoraj w ASO na kampani 8242, przy okazji zupdatowali mi LBSS który w maju nie chciał się wprogramować (niby przechodził ale nie zmieniała się wersja firmwaru i ciągle pokazywał konieczność updatu). No wiec jak się spodziewałem, żadne retrofitowane sprawy ani przez Leo (ACC przy okazji kierownicy Q), ani te które ja sobie dodawałem (Race mode, wyłączenie odjeżdżania fotela kierowcy) też nie zginęły no bo nie robili żadnego resetu proxi.
Nie wskoczył mi też update do ACC na wersję firmwaru 8541 - tu nie mam pojęcia czy pokazywało update w Witechu czy nie - niestety w BB zmienili procedury - drzwi na serwis zamknięte, nie można wchodzić - chyba że na chwilę z kierownikiem.
Tak w ogóle to auto chcieli mi oddać bez zrobienia updatu LBSS - widzę że też zmienili podejście i robią tylko to co trzeba (kampania), a wyświetlanych updatów jeśli klient się nie skarży/nie domaga nie wgrywają z automatu - musiałem poprosić i wytłumaczyć że update LBSS jest wymagany przez service news po zmianie radia dla aut wyprodukowanych przed 13.4.2018 i to jest mój przypadek, i że u mnie poprzednio nie chciał wejść update LBSS.