W tej cenie i wyposażeniu to musi być padaka. Handlarzowi nie chciało się nawet wnętrza wyczyścić, brud na skórze w oczy kole. Ciekawe czy to w ogóle jeździ.
W tej cenie i wyposażeniu to musi być padaka. Handlarzowi nie chciało się nawet wnętrza wyczyścić, brud na skórze w oczy kole. Ciekawe czy to w ogóle jeździ.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
No nie jest za czysta, choc fotel nie jest jakos zmasakrowany - tyle ze wytarta ciut farba na boczku.
Ale znam bol utrzymania jasnej skory
Chyba nie zostaje nic innego jak zrobic wycieczke i sprawdzic.
Nigdzie indziej nie ma tbi w kombi.
dobrą sztukę znajdziesz za granicą, tylko portfel musisz bardziej wypchać
A gdyby miała wyczyszczona skórę i była 10 tys droższa to byście stwierdzili że jest niezła.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Panowie, spokojnie...
Auto jest zagadką, staram się dostać vin i rozkodować bo jak słusznie zauważył jeden z kolegów - niby TI a nie ma ani xenonów (na jednym ze zdjęć widać że ma manualną regulację poziomu świateł o ile dobrze patrzę), nie ma też w ogóle czujników parkowania (to możliwe żeby TI ich nie miało ?
Dużo jest niewiadomych ale aut tego typu mało a szukanie za granicą ... sporo wysiłku to kosztuje i czasu.
Tak możliwe, że nie ma ksenonów jak i parktronica - TI to dodatkowe wyposażenie więc właściciel przy kupnie mógł sobie zestawić autko pod siebie i tyle. Ja bym się bardziej do ceny przyczepił, bo zadbany model w tym pakiecie, w polskich realiach to kwota rzędu 30-35k zł za ten przebieg i rocznik, modele z końcówki produkcji 11.2011 to już kwota bliżej 40k zł, także spodziewam się że autko z ogłoszenia może mieć stan adekwatny do ceny albo jakąś przygodę![]()
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDD1h3r.html
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka