gdy ja się interesowałem (luty 2018) wtedy leasing 100% nie obejmował wersji Business, ale potem faktycznie ktoś pisał na forum że tak (druga połowa 2018?)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No mamy poniedziałek, konfigurator jak na razie stary, no ale idąc tokiem myślenia FCA to mamy jeszcze dużo czasu do północy, a jeszcze nie wiadomo którego dnia i miesiąca![]()
Ja to już przerabiałem ze cztery razy ale nerwy mi puściły![]()
Hey a jak wygląda koszt ubezpieczenia nowego Stelvio AC/OC/NNW i Assistance ?
Hej, dotrzymano częściowo słowa po stronei Alfy
Sprzedawcy otrzymali i uruchomiono im opcję zamówień, mogą konfigurować auto.
Veloce RWD 280 KM --> golas 200 500,00
Veloce Q4 280 KM --> golas 208 500,00
VELOCE TI Q4 280 KM --> golas 238 500,00
Kto chce ten może iść do salonu i konfigurować. Ja jutro idę bo trzeba pakiety obgadać.
Pozdro
Ja mam Wingbary od Thule i bagażnik Motion 800 (460l). Cicho nie jest, w A4 z takim pakietem było lepiej, ale ok. Codziennie z tym nie jeżdżę
Klapa z tyłu nie jest problemem, jedynie co (już w innym wątku pisałem) to wystający przód bagażnika (nawet jak jest cofnięty na maksa do tyłu), który trochę przysłania czujnik zmierzchu i w ciągu dnia chce jeździć na światłachŻadnych innych niedogodności nie zauważyłem.
Nie wiem jak z wyciszeniem tych alfowych, ale nie bierz od producenta aut - nie dosyć, że się przepłaca to jeszcze często mają jakieś dziwne rozwiązanie, które pasują tylko do tego konkretnego modelu.
A tak, jak w przyszłości zmienisz auto to tylko adapter za <200zł i reszta pakietu śmiga.
Pozdro,
Bartas
Zaznacz w swoim poście, jakiego modelu podajesz ceny: Giulii czy Stelvio bo osoby nie posiadające cennika nie będą wiedziały.
Poza tym ceny modeli bazowych były znane już od około miesiąca, podobnie jak opcje konfiguracji i można było skonfigurować sobie pojazd (ja to zrobiłem przed świętami). Problem polegał na tym, że nie było możliwości składania zamówień i brak informacji odnośnie polityki rabatowej.
Miejmy nadzieję, że w tym tygodniu pojawi się komplet informacji, i będzie już wiadomo jak się kształtują ceny transakcyjne w stosunku do cen z konfiguratorów (czy będą jakieś rabaty).