To te przyciski mogą świecić? Myślałem, że tylko diody obok nich, a ja już się nauczyłem lokalizacji klawiszy na pamięć. Proszę o zdjęcia lub jakieś dokładniejsze wskazówki. Dzięki.
To te przyciski mogą świecić? Myślałem, że tylko diody obok nich, a ja już się nauczyłem lokalizacji klawiszy na pamięć. Proszę o zdjęcia lub jakieś dokładniejsze wskazówki. Dzięki.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 06-09-2009 o 10:53
Na wstępie OGROMNE dzięki dla "grysika" za bezinteresowną pomoc i przesłanie spręzynki za całkowite ZERO gotówki. Rzadko spotykane w obecnych czasach.
Panel zaczął pięknie świecić po tym jak go odkręciłem i odpiąłem wszystkie wtyczki- po podłączeniu ich spowrotem zaświeciło wszystko aż miłoRadzę spróbować bo to 15 minut roboty a może sie okazać , że wystarczy.
P.s. padła mi dziś osłona przeciwsłoneczna pasażera/kii nie trzyma się podniesiona. Z tego co widziałem rzecz nie do naprawy bo pękła tulejka metalowa wewnątrz osłony i zwisa jak...
Stąd pytanie: mam wersję Super (jasne welury i jasne plastiki) , czy osłony w Waszych Alfach 155 są czarne czy jasnoszare jak u mnie. Duzo jest 155ek na częsci ale nie ma zdjęć wnętrza i nie wiem czy kolorystycznie pasuje z każdej. Moze pasuje o innej Alfy?
Czarne są jak masz czarny środek![]()