Cele są jasno określone w statucie OSMMAR a ten jest ogólnie dostępny.
Co do współpracy IK@Ra z OSMMAR to oczywiście będzie to bardzo widoczne i myślę że w niedługim czasie nawet ty nie będziesz miał wątpliwości co do intencji OSMMAR.
No i tu się bardzo mylisz Adam, jakoś nikt nie prowadził "działań zaczepnych" w stosunku do pana administratora Tutiego do czasu aż on nie zaczął oczerniać ludzi związanych z OSMMAR w dziale Sprawy Organizacyjne. Nie moża pozwolić na to, aby szkalował ludzi, którzy włożyli mnóstwo pracy w to forum.
Co do tego gdzie kto jest, to nie wiem gdzie jest forum, ale OSMMAR cały czas pracuje nad tym aby realizować swoje cele i zapewniam Cię, że idzie nam naprawdę dobrze![]()
Wybacz, ale po tym jak sam się plączesz tutaj w celach, w tym jakie stowarzyszenia, kluby AR mamy w Polsce jakoś statut mi nie wystarcza.
Poczekamy, zobaczymy
Zostawiłem Twój nowo założony temat w sprawie, która jest zamknięta i myślałem, że się uspokoisz. Jak widać, nie ma rady
I jak możesz to skończ mnie oczerniać, pisząc, że kogoś oczerniam, jak nie rozumiesz, że mi chowanie się za kurtyną Alfaholików nie odpowiada.
I nie są to puste słowa tylko fakty.
Ja już kończę dyskusję na temat OSMMAR, bo szkoda czasu, jak widać konkretów usłyszymy tyle co od polityków. Obyśmy doczekali się wielkich efektów, a nie kolejnych prób zamachu na Wikipedię![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-09-2009 o 13:46
jeszcze tylko wyjasnie ze TVP 3 ja załatwiłem na oba zloty
ehh Tutiemu strasznie nie wsmak OSMMAR, w sumie sie nie dziwie, zraził do siebie wszystkich którzy wkładali kupe pracy w Alfaholików i dzieki którym to forum tak fajnie sie rozwijało
widzialem ze pozamykales wszystkie tematy z gadzetami, szkoda ze to tez zniszczyles, szkoda ze uniemozliwiasz userom zakup gadzetów
eh Tuti, Tuti ..... jak dziecko obrazone które teraz robi złośliwosci innym...
Ja jestem twardyPrzecież to AR_33 się obraził, bo go tak mocno oczerniłem i napisał, że nie będzie się zajmował gadżetami. Demokratycznie na walnym zgromadzeniu przegłosował warunki współpacy z Alfaholikami. Do kogo masz pretensje?
Zamknąłem, bo sam widziałeś co ludzie myśleli na temat kolejnych kłótni. Ja z AR_33 nie potrafię się dogadać na temat tego, żeby się podpisywał pod swoją pracą, bo nie na rękę jest mi to, że ktoś przypisuje m.in. mi dystrybucję gadżetów.
Robert gdzie zauważyłeś oczernianie członków Stowarzyszenia? , śledzę wątek odnośnie rozprowadzania gadżetów i nie wtrącałem się żeby nie robić zamętu ale widzę że coś się z Tobą porobiło złego, skąd u ciebie taka agresja ? widać nie znałem Ciebie od tej strony a szkoda![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Andrzej chodzi o to, że poprosiłem, żeby ktoś z OSMMAR napisał kto jest odpowiedzialny za gadżety. Przypomniałem też o sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu jak pewien user zarzucił temu foru machlojki finansowe. A wszystko z powodu tego, że kiedyś ktoś organizował zbiórkę gadżetów, a potem zdecydował ze oda ludziom za nie pieniądze. Ten user, którego nie chce wymieniać dostał pieniądze, ale jakiś jego znajomy nie dostał. - chociaż możliwe, że coś tu przekręciłem. Sens był taki, że Alfaholicy to złodzieje
PS
Chyba muszę się zapisać na jakieś lekcje wrażliwości, bo nie wiedziałem jakie niektórzy maja wrażliwe serduszko...
Filip ja czytałem ten wątek kilka razy i stąd moja refleksja![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995