Witam wszystkich
Tydzień temu zamówiłem Stelvio Veloce 280KM w kolorze Misano Blue. W salonie obiecują odbiór na przełomie październik/listopad. Ciekawe jak to będzie, ale klamka zapadła. Czekam z niecierpliwością.
pozdrawiam
Witam wszystkich
Tydzień temu zamówiłem Stelvio Veloce 280KM w kolorze Misano Blue. W salonie obiecują odbiór na przełomie październik/listopad. Ciekawe jak to będzie, ale klamka zapadła. Czekam z niecierpliwością.
pozdrawiam
Czekamy, aż nam tutaj zaprezentujesz swój nabyteknapisz cos więcej.
Tylko pogratulować. Chciałbym żeby moja Giulia była tak szybko.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#933ed5d614
Tego typu kolory są mega praktyczne, "ukrywające brud", ale nawet jak umyjesz i wywoskujesz wygląda jak brudny. .Chociaż config (łopatki!) i cena akurat są bardzo ok.
Mam identyczną z tym, że zamiast łopatek w moim configu znalazły się światła ksenonowe 35W, mam też nawiewy na tylną kanapę. Kolor rzeczywiście dobrze ukrywa bród, ale nie zgodzę się co do tego, że po wypolerowaniu i nawoskowaniu samochód wygląda jak brudny. W słońcu bardzo fajnie mienią się drobinki lakieru metalicznego, samochód błyszczy i dobrze się prezentuje. O ile na początku byłem nieco zrażony do tego koloru, bo także tylko taki został na stocku, to po tych 2 miesiącach uważam, że był to strzał w 10.
Ostatnio edytowane przez Lober ; 04-09-2020 o 11:32