Klocki były w Autosklep24.
A tarcze akurat na allegro trafiłem w Ital-auto za ~550zł komplet (co prawda inny nr niż w Eper, ale do brembo chyba z V6). Zapytałem wcześniej w ASO, to mi odpisali, że 1150zł![]()
Klocki były w Autosklep24.
A tarcze akurat na allegro trafiłem w Ital-auto za ~550zł komplet (co prawda inny nr niż w Eper, ale do brembo chyba z V6). Zapytałem wcześniej w ASO, to mi odpisali, że 1150zł![]()
Ja mam tarcze chyba TRW i klocki Boscha przy dużym brembo z przodu i zaczeło piszczeć niemiłosiernie. Też myślę co z tym zrobić bo denerwuje stasznie...
Ja przy dużym brembo mam tarcze nie wiem jakie (jeszcze nie zmieniałem od zakupu auta) do tego klocki Ferodo FDB 1334 i jest cisza.
Klocki raczej zostaną ferodo a tarcze jak będę zmieniał to raczej wpadnie brembo, chociaż nacinana (nie wiercona) mikoda bardzo kusi wyglądem i ceną - macie może informacje jak wygląda dziś jakość mikody?
Miałem Mikody w poprzednim aucie (nawiercane i nacinane). Według mnie bez szału pod względem hamowania, jednak ciężko było je zagotować, to ich zaleta. Dopiero po kilku naprawdę ostrych hamowaniach czuć że zaczyna się robić za ciepło![]()
Zaczęły lekko bić dopiero po jakiś 20-25 tysiącach.