Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Temat: Odpalanie

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    ŁAŃCUT

Domyślnie

U mnie rozrusznik kręci dobrze.Kilka dni spokoju i dzisiaj znowu nie odpaliła za 1 razem ale dopiero za 3 za drugim cos tam juz prawie prawie bylo dlugo nie trzymam na "kręceniu" tylko od razu jak nie załapie to cofam kluczyk. Hmm tak sobie myśle może cos z grzaniem świec jest nie tak? świece wymieniłem na nowe wszystkie kontrolka zapala sie i gasnie raz szybciej raz ciut dłużej moze cos ze sterownikiem od grzania świec? mozna to jakos sprawdzić i czy świece zarowe sa zawsze podgrzewane? Stała 8 godz. pod praca i potem zapaliła od razu zawsze tak jest problem wystepuje tylko z rana po nocy.Okolice pompy i przewodów paliwowych suchutkie filtry wszelakie wymieniane 6 miesiecy temu. Poradzcie coś bo to dośc irytujące.

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał zuczek01 Zobacz post
    U mnie rozrusznik kręci dobrze.Kilka dni spokoju i dzisiaj znowu nie odpaliła za 1 razem ale dopiero za 3 za drugim cos tam juz prawie prawie bylo dlugo nie trzymam na "kręceniu" tylko od razu jak nie załapie to cofam kluczyk. Hmm tak sobie myśle może cos z grzaniem świec jest nie tak? świece wymieniłem na nowe wszystkie kontrolka zapala sie i gasnie raz szybciej raz ciut dłużej moze cos ze sterownikiem od grzania świec? mozna to jakos sprawdzić i czy świece zarowe sa zawsze podgrzewane? Stała 8 godz. pod praca i potem zapaliła od razu zawsze tak jest problem wystepuje tylko z rana po nocy.Okolice pompy i przewodów paliwowych suchutkie filtry wszelakie wymieniane 6 miesiecy temu. Poradzcie coś bo to dośc irytujące.
    a jak krecisz kolego to kontrolka immobilajzera gasnie?? taki pomaranczowy kluczyk?

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    ŁAŃCUT

Domyślnie

Gaśnie jak nalezy sam juz nie wiem raz jest dobrze przez kilka dni raz zle.

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

nasze autka chyba zaczynaja miec kaprysy bo mojej tez odbija i gasnie w czasie jazdy i tez nie wiem co jest grane

ViP Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Zdzieszowice
    Auto
    AR

Domyślnie

mojej też coś odbiło bo rano nie chciała zapalić mimo ze próbowałem kilka razy a po południu odpaliła bez problemu

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    ŁAŃCUT

Domyślnie

Dokładnie chyba im cos odbija wczoraj odpaliła z rana za 3 razem dzisiaj od razu ciężko wyczuc zwłaszcza że raczej wszystko porobione świece żarowe nowe, filtry powymieniane rozrząd zrobiony itd.Problem wystepuje tylko z rana po nocnym postoju.

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

hahaha moja gasla podczas jazdy. pomyslalem filtr paliwa puszcza powietrze bo go odkrecalem kilka razy. ciul wymienilem na nowy to teraz auto jezdzi jak marzenie kopa ma niesamowitego az sam sie dziwie czemu??? no ale po postoju 2 godzinnym trzeba znow dlugo krecic zeby odpalila. na dodatek stalo sie tak po rozladowaniu aku. ja chyba zainwestuje w siekiere strazacka i pociupe ten szrot na zyletki. przynajmniej do konca zycia nie bede zyletek kupowal.sziiiit. dzis jeszcze wizyta u elektryka moze on cos stwierdzi. te 2.4 to chyba okres maja przed zimowy. kuzwa

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    ŁAŃCUT

Domyślnie

Dokładnie nic dodac nic ując siekierki w dłoń!

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

ja kurde wymiękam po prostu. jeśli będe miał dołozyc chocby zl do tego auta to wole go w krzakach postawic i kupic 10 kur niosek przynajmniej na jajkach zarobie. kurde 155 mialem wczesniej i takich problemow nie było jak z 166 kurde co nowsze to gorsze?? przeciez to diesel jest to powinno byc niezniszczalne a to sie zachowuje jak baba podczas czerwonej rewolucju kurna

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

ehhhh diesle, trzeba było V6 kupić ...
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts