Witam, czy ktoś miał problem taki, że blind spot jest tylko wizualny, a akustyczny nie działa, pomimo wybranej tej opcji w menu?
Witam, czy ktoś miał problem taki, że blind spot jest tylko wizualny, a akustyczny nie działa, pomimo wybranej tej opcji w menu?
Szczerze mówiąc wyłączyłem akustyczne ostrzeżenia w dniu kiedy odebrałem auto i zostawiłem samo optyczne, więc nawet nie wiem![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Updated był robiony w ASO, chyba powinni robić to wg instrukcji
Wysłane z mojego CPH2065 przy użyciu Tapatalka
no właśnie. mi np po wymianie radia 2+lat temu właśnie kiedy przeskoczyłem z MV059 na MV080 nie chceli robić updatów tych modułów - to ja się z nimi kłuciłem o to i po pokazałem service newsa o tym - dopiero wtedy zamknęli się i grzecznie porobili updaty.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
bylo wrzucane na pewno tez znajdziesz ba alfaowner
To blind spot ma dźwięk?U mnie tylko plumka ten przy cofaniu (ruch poprzeczny), ale blind spot to nie kojarzę żeby kiedykolwiek gadał.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była