Zwracałeś pieniądze bez otrzymania węża z powrotem?
Te Twoje historie mocno naciągane, tak samo jak rzekoma ilość sprzedawanych przewodów do 159. Tak mi się wydaje.
A najdziwniejsze jest to, że
I to nie jedyna taka opinia.
Robisz zamiennik, który jak się okazuje odbiega od oryginału. Ciekawe czy wymienionymi detalami, czy czymś jeszcze.
- - - Updated - - -
Poza tym unikasz prostych pytań (technicznych).

Odpowiedz z cytatem
Co do instrukcji. Ile razy mam to pisać? Wyjaśniłem dość prosto. Inaczej już nie potrafię.
Jak widzę po komentarzach innych klientów, to potrafią i im działa. Za wady biorę odpowiedzialność. Jak już napisałem, w ok. 5 szt. użyliśmy złej tulei, co doprowadziło do przewężenia. W tym odesłanym, w którym klient twierdził, że nie może założyć obejmy, wszystkie parametry są prawidłowe. Certyfikaty posiadają wszystkie komponenty które ich wymagają i produkowane są przez uznane firmy. Ja widzę, że oryginały posiadają obejmy. Mało tego, mam oryginał każdego przewodu i każdy dotarł z uchwytami. Twoja teoria o niemożliwości montażu świadczy tylko o tym, że powinieneś skorzystać z usług fachowca, albo celowo wypisujesz kłamstwa. Jeszcze raz zerknij jakie to proste. Narzędzi się używa. Po to są. Cenna to jednak uwaga, by spłaszczyć rurkę dla tych, którzy zawsze znajdą jakiś problem. Dzięki za radę. Po prostu nie wpadliśmy na to, że ktoś może sobie z tym nie poradzić.