Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Skoro reszta Świata porównuje to dlaczego ja mam nie porównywać. Widocznie premium to nie tylko jakość plastików ale też osiągi, napęd na tył, dostępność nowatorskich rozwiązań czy innowacyjność.
Biorąc pod uwagę, że byle Skoda kosztuje niemal tyle co Tesla z dopłatami, która jest o niebo tańsza w eksploatacji i ma o niebo wyższe postrzeganie marki to chyba można powiedzieć ,że samochody elektryczne stają się już atrakcyjną alternatywą dla spalinowych a gdzie tu jeszcze do 2035 roku.
- - - Updated - - -
Jak najbardziej, benzyna znów podrożała i jest już prawie po 7 zł![]()
To nawet nie ulega wątpliwości, że to jakieś randomy niekompetentne
Mam nadzieję, że wszystko zaplanowałeś, jak należy, bo to nie są byle jakie odległości
- - - Updated - - -
To kiedy w końcu przestaniesz się męczyć, przepłacać i truć nas wszystkich tym sadzomiotem morderczym?
Nie "wziąść" tylko zmienić tabletki . Nie dlatego że podał ceny tylko dlatego ze napisał że strefa czystego transportu to dobry pomysłMa wziąść tabletki bo podał nowe ceny Tesli i porównał do konkurencji?Acha....
Bardzo dobry jeśli powstanie takiej strefy zostanie przeprowadzone z głową. Już teraz powinni np. ogłaszać w jakich miejscach planują jednocześnie powstanie parkingów typu park&ride.
Jeśli masz odmienne zdanie to napisz coś merytorycznego.
- - - Updated - - -
W przypadku konkurencyjnej Tesli jeśli ma na Mazury do 350 km to nic nie musi planować, jeśli więcej to postój na odpoczynek powinien zaplanować w miejscu z ładowarką.
Nic nie musi planować? serio????
Zerknij chłopie na mapę i zobacz ile masz szybkich ładowarek na mazurach i w drodze z Wawy, Łodzi, czy Torunia. Tych wolnych (22/11kW) też za wiele nie ma. Także jak rurkowe chłopce od sojowego latte wybiorą się swoimi czystymi samochodami w dziewiczą Polskę zderzenie z rzeczywistością będzie brutalne.
Żeby dojechać z któregokolwiek kierunku z Polski na mazury trzeba zatankować do pełna (przepraszam naładować się) i jechać najlepiej razem z TIRami, bo zasięgu braknie. I na wuja mi 300KM w aucie, skoro muszę się bujać w tempie Seicenta bo prądu zabraknie?
Ja póki co musze zaplanować przesiadkę na nowe autko. Dostałem info, że Formentor już jedzieMiesiąc przez deklarowanym terminem
chce ktoś kupić DS4 1,6 6AT 2017 z przebiegiem 21tys km? na FV23%
Ostatnio edytowane przez Machaju ; 20-04-2023 o 11:10
No nie tylko według niego to dobry pomysł.
https://smoglab.pl/wplyw-zanieczyszc...ji-na-zdrowie/