Zaraz, zaraz, nie kupujesz samochodu w ciemno, bez jazdy próbnej, ale nie przeszkadza Ci to zachwalać tego modelu jak to dobrze jest wykonany, świetnie i pewnie się prowadzi, a osiągi są więcej niż wystarczające? Czyli co, wiara w testy internetowe istnieje do momentu gdy trzeba wydać własne pieniążki, a nie cudze?![]()
Poza tym mijasz się z prawdą, bo Junior EV już stoją w salonach m.in. w Ganinexie w Katowicach![]()
Prawo to masz do własnej opinii i tylko tyle, a podstawy to masz, żeby ją zachować dla siebie, a nie wygarniać komuś, że wydał własne pieniądze niezgodnie z Twoimi oczekiwaniami.
Tym bardziej, że sam stawiasz własne upodobania do marki, wyżej niż dbałość o środowisko, już nie mówiąc o kupowaniu starego JTSa
Zaiste coraz bardziej mnie zadziwia, do czego funboye ekologii uzurpują sobie prawa
Frajda ważniejsza od ekologii?A to Ci niespodzianka
![]()
Może i stoją ale nie ma zarejestrowanych. Przeinaczasz temat - to że taki Junior lepiej jeździ od Toyoty w hybrydzie to pewnik, do tego faktyczne nie trzeba robić jazd próbnych. Ja Toyoty w hybrydzie nigdy nie rozważałem, mam trochę wyższe wymagania.
Wygarniam prosto z mostu co myślę a nie uśmiecham się słodko mówiąc co wypada, a myśląc coś zupełnie innego. Nie nawidzę zakłamania. Taki już jestem.
Nie uważam się za wielkiego miłośnika ekologii, po prostu przy decyzjach zakupowych biorę pod uwagę wpływ tej decyzji na środowisko. Nic wielkiego, każdy powinien tak postępować.
Oczywiście, nie popadajmy w skrajności. Przecież nie zabronię Andrzejowi jeździć na torWszystko jest dla ludzi, byle z umiarem.
Nie ma zarejestrowanych? Rozumiem, że dzwoniłeś w te miejsca i pytałeś o to?![]()
Nic nie przeinaczam, w tym temacie kilkukrotnie o tym pisałeś, nie tylko w odniesieniu do Toyoty. Poza tym to tylko Twój pewnik, bazujący na twoich przekonaniach i tym co wyczytałeś, ot tyle.
Nienawidzę to się pisze razem, nie ma czasownika "nawidzić".
Nienawidzisz zakłamania, a mimo to stawiasz własne upodobania dotyczące marki wyżej niż ekologię, jednocześnie wygarniając komuś, że nie spełnił swoim zakupem Twoich oczekiwań. Ty tak na serio?
I dlatego kupujesz starego JTSa dla frajdy, tak oczywiście mogłeś kupić Busso, ale dla ekologii tego nie zrobiłeś, jakoś trzeba sumienie oszukać
Jak oceniłeś wpływ tej decyzji zakupowej na środowisko?
I tak dziwne, że mu jeszcze tego nie wygarnąłeś![]()
A ja ani słowa nie pisałem o Andrzeju![]()
Ostatnio edytowane przez FXX ; 24-08-2024 o 13:37
Po co mam dzwonić skoro wiem, że nie mają demówek. Jak bedą mieli to pojadę się przejechać.
Masz rację, sorki, mój błąd.
Moich upodobań nie stawiam wyżej od ekologii tylko staram się pogodzić jedno z drugim. Jakbym kupił Stelvio to mógłbyś głosić takie tezy.
Oczywiście dla środowiska wpływ busso w klasyku jest marginalny, ze względu na małe przebiegi. Przyznam jednak, że nie do końca dobrze bym się czuł wiedząc jak dużą emisję ma mój samochód i jeździłbym jeszcze mniej niż jts-em. Temat busso dobiła licha dostępność na rynku.
Ja pier..żuczek opierdo...sąsiada a sam kupił sobie benzynową Alfę dla funu![]()
Panowie dajmy spokój, gość nie jeździl ani nie pójdzie na jazdę próbną ani tym co krytykuje (vide wspomniana toyota) ani tym co zachwala i nigdy nawet nie otarł się o v6 busso ani 156. Jeździł jakąś lancią ypsilon 1.2 i tyle w temacie. "obawiał się" o egzemplarze tipo na jazdach próbnych majac w sygnaturze punto sporta, interesował się dusterem. Auta na calkiem przeciwnym biegunie. Przez takie osoby i ich fantazje forum schodzi na manowce i nic się sensownego w danym temacie nie można dowiedzieć, -zero wiarygodności. Akurat mam urlop w przyszłym tygodniu kumpel planuje się przejechać mg3 (dla przypomnienia hybryda 195 KM) podskoczymy do ganinexu albo do kierata w tychach i zobaczymy czy da się karnąć.
No ale żuczek będzie pierwszy - za chwilę przeczytamy ze wlaśnie jechał juniorem i że wszystko co pisał jest prawdą: prowadzenie , niezawodność, jakość i wgl.
Ostatnio edytowane przez metan ; 24-08-2024 o 20:52
Nie dzwoniłeś, ale wiesz, że nie mają... To skąd w takim razie wiesz?
Bo w PL zarejestrowane Juniory w EV już są
Oj Żuczku, nie odwracaj kota ogonem, żadne Stelvio nie jest tu potrzebne. Sam przyznałeś w jednym z wątków, że nie kupisz na razie EV, bo AR nie ma takiego w ofercie.
Teraz już ma, ale coś czuję, że znajdzie się inna wymówka![]()
Dlatego opieprzyłeś sąsiada, że kupuje nowoczesną benzynę zamiast hybrydy, która pewnie emituje i tak mniej niż Twoja Giulietta, a sam kupujesz starego, trującego JTSa dla funu
Ale pamiętamy, nienawidzisz zakłamania![]()