Czyli, konkretnie w jakich?
Wał korbowy jest łożyskowany na łożyskach tocznych, przeważnie kulkowych, piszę "przeważnie", bo nie znam wszystkich rozwiązań stosowanych we wszystkich silnikach, a ciśnienie jest potrzebne do smarowania panewek, na których łożyskowane są korbowody, no chyba, że w Twoim Świecie, jest inaczej.
Jest na tyle wystarczające, że jest czas na zastosowanie się do zaleceń producenta, czyli możliwie najszybciej unieruchomić silnik i zrobić to bezpiecznie.
Masz rację, bo wypisywane przez Ciebie głupoty, mogą powodować problemy psychiczne, a więc to dobry pomysł - mnie prawie doprowadziło do załamania psychicznego, Twoje narzekanie na pseudo mechanika, który nie potrafił ustawić geometrii zawieszenia, bo nie wiem czego się spodziewałeś, no chyba tego, że ktoś znajdzie Ci innego, albo temu wytłumaczy, jak się ustawia geometrię zawieszenia, bo te Twoje wpisy, były, po prostu żałosne.
Dokładnie tak, jak doszliśmy do wniosku, że na rowerze można jechać z prędkością 335 km/h, i to jest bardziej realne, niż zerwanie filmu olejowego przy normalnej eksploatacji silnika, a więc nie dopowiadaj sobie, bo Ci to już wytłumaczyłem.
Twoich rozwiewać nie musi, bo Ty ich nie masz, a co do moich, to ile razy można Ci to tłumaczyć?