Trudno mi dodać coś wiecej odnosnie belek Nordrive Silenzio - aktualnie mam juz nowy box i dalej fajnie sie sprawuja- szybko sie je zakłada oraz szybko się je ściąga ale z drugiej strony nie mogę ich porównać np z Thule .
Trudno mi dodać coś wiecej odnosnie belek Nordrive Silenzio - aktualnie mam juz nowy box i dalej fajnie sie sprawuja- szybko sie je zakłada oraz szybko się je ściąga ale z drugiej strony nie mogę ich porównać np z Thule .
A co tu porównywać. To kawałek aluminium i to kawałek aluminium. Żadnej technologii kosmicznej tu nie ma.
Niby kawałek aluminium, ale liczą się drobiazgi. Lepsze dopasowanie, to np. mniejszy hałas (nic nie gwiżdże), więc jest mniej dokuczliwy przy dłuższej podróży.
Kiedyś miałem Aguri i miało głupi patent z docinaniem gumy izolacyjnej - efekt był taki, że w innym aucie (z szerszym rozstawem relingów) powstawała dziura, do której się lało.
Interpack był lepiej przemyślany - regulacja nachodziła na gumę od góry.
To mogą być pierdoły, ale wpływają na użytkowanie.
W każdym razie zdecydowałem się na to Aguri i zobaczę jak się sprawdzi z boxem Thule XT.
nieźle to wyglada , aczkolwiek u siebie nie chciałem zeby tak mocno wystawał nad przednią szybę. Ale najwyraźniejsze ,ze jednak XlL pomiesci juz faktycznie sporo![]()