Nie rozbierają się wtyczki żeby poprawić podlaczenia?
Możliwe ze z mnóstwem fiatow one działają tylko z Alfą nie, tak samo jak nie wszystkie bypassy, w niektorych brak dwóch krosów które trzeba dorobic. 5 dolarów bedziesz reklamowal...
Nie rozbierają się wtyczki żeby poprawić podlaczenia?
Możliwe ze z mnóstwem fiatow one działają tylko z Alfą nie, tak samo jak nie wszystkie bypassy, w niektorych brak dwóch krosów które trzeba dorobic. 5 dolarów bedziesz reklamowal...
Żeby jasność była, nie praktykuje tego, nie pochwalam i jestem temu przeciwny. Zakupy przez internet gdzie w różnych przypadkach o których min pisałeś jest uzasadniony zwrot ale trzeba kupować z uczciwością a nie korzystaniem głupio i bezpodstawnie z prawa zwrotu. Tutaj kolega najwidoczniej nie miał innej opcji żeby pożyczyć sprawdzić. Ale jak widać zakup tego na próbę się sprawdzić. I to mnie bardzo cieszy
Może adapter (zalany chińczyk), może interfejs twój ledwo łapie i przy bezpośrednim połączeniu tylko z SGW gdzie staje się repeaterem łączy, ale jeśli masz bypass i całą sieć CAN to już nie - chyba jedyna reklamacja na mój bypass która okazała się niezasadna to była wadliwa seria interfejsów CANtieCAR - tak to dokładnie działało z SGW się łączył, z ominiętym nie - po naprawie egzemplarza CANtieCAR klienta (podobno wada znana dystrybutorowi), już normalnie się łączył też z bypassem
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Sukces! Wywaliłem czerwony adapter i zamiast niego podpiąłem SGW Bypass (kostkę)- teraz wszystko śmiga elegancko. Podpowiedzcie proszę- na początek zmiana kierunków na EU (mam już założone lampy tył po przeróbce) i wgranie konfigu PL- coś jeszcze ewentualnie warto? Moja wersja multimediów to polift- jest AA ale brak jest oryginalnej navi- da się to jakoś uruchomić, czy warto?
jeśli nie masz navi usa przed konwersją, to nie masz i po - fizycznie brak sprzętu w radiu, brak anteny itp. odpalanie np asystenta HAS wymaga navi - więc jeśli nei masz, nie odpalisz (ale i trzeba kierownice z czujnikiem - pytanie czy masz). inne zależą od tego czy masz kamerę, blissa, radar itp. da się też retrofitować np kierę, radio ale idziesz w koszty (radia zablokowane na vin). wszystko to kwestia konkretnego auta i zasobności porfela (a czasem tylko zmiany ustawień). nie ma jednej łatwej odpowiedzi - ktoś musi looknąć na konfig auta i to choćby zgrubnie dla konkretnego wycenić a Ty też w głowie musisz zdecydować czy warto.
z tanich rzeczy w polifcie, tryb race (lub dynamic bez ESC jeśli masz aktywne amorki), ale z cechami jakie niesie dla trybu D (brak podbitego gazu w D co dla jednych to zaleta dla innych wada).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.