no mi tez sie podoba
no logo z przodu i na plecach moze jakis napis??
albo u dolu polaru lub na rekawie np. www.alfaholicy.org
no mi tez sie podoba
no logo z przodu i na plecach moze jakis napis??
albo u dolu polaru lub na rekawie np. www.alfaholicy.org
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
No mogło by być, ale nie przesadzać z tymi logami. Jedno góra dwa żeby nie zrobić z tego polara choinki bożonarodzeniowej. Może jakiś grafik zrobił by projekcik..
moze tak jak na logo forum zrobic konkurs na projekt polaru
bedzie kilka to bedzie z czego wybierac
i zawsze bedzie mozna z kilku projektow zrobic jeden fajny
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
ja jestem chetny na polar. aczkolwiek chcialem kupic damskie polo z poprzedniej edycji gadzetow bo ktos go nie odebral ale niestety sprawa ucichla z wiadomych wzgledow - a baba juz mi kilka razy przypominala ze podobno jej jakas koszulke zamowilem![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Kubek z uchwytem to jest pomysł !!! to kupuje od ręki
Nie wiem czy temat był już poruszany, ale jak dla mnie bardzo pożądanym gadżetem w przyszłym roku było by coś nawiązujące do 100-lecia Alfa Romeo. Mogły by być jakieś flagi, naklejki, koszulki.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
no właśnie jakieś naklejki z okazji zlotu byłyby naprawde ciekawą rzeczą. Wiem że takie coś ma Centomania, i jak co roku spotykają sie w Borkach to każde auto dostaje naklejkę ze zlotu z kolejnym numerem![]()
Today we are living our future memories..
Napisałem do sklepu alfisti.net, są w nim oryginalne gadżety AR. Można się z nimi potargować przy większych ilościach. Przy zamówieniu 50 t-shirtów damskich zaproponowali zniżkę -30%. Przy 50 czapkach zniżkę -20%.
Nie wiem tylko czy nie taniej można to kupić u polskich dealerów...![]()
Proponuję otwieracz do piwa w formie breloka z logiem AR lub klubu.