A co to są obchody?Chodzi o to, że jedzie kolumna klasyków, czy że ludzie ze sztandarami maszerują?
amigas widziałeś już jakiś plan rocznicy?
A co to są obchody?Chodzi o to, że jedzie kolumna klasyków, czy że ludzie ze sztandarami maszerują?
amigas widziałeś już jakiś plan rocznicy?
Ja tylko spytałem, bo nie rozumiem o co amigasowi chodzi
A przez klasyki miałem na myśli coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=EoyRypdnrGA![]()
Jeśli będzie taki pokaz to na pewno muzeum będzie puste. Chyba bym wolał obejrzeć wszystko w spokoju niż trafić na 100 000 ludzi![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Na zlocie trzeba godnie prezentować barwy ulubionej marki. Dlatego chciałbym wam polecić sprzedawcę allegro z którego jestem bardzo zadowolony. http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3539880 Posiada naprawdę wiele ciuszków o tematyce motoryzacyjnej. Zakupiłem u niego kurtkę i jestem naprawdę zadowolony. Jeżeli znacie innych godnych polecenia sprzedawców podeślijcie linki na PM.
pozdrawiam i polecam sprawdzić ofertę
alfy na rocznicach zawsze wjezdzaly w kolejnosci chronologicznej, mi tam sie ogladanie konczylo (i coerpliwosc) jak wjezdzaly ost 164 mk1takze co dalej nie wiem byla parada klasykow i parada 75ek bo sie ladnie z okraglymi rocznicami zgrywaly
![]()
Ty już tutaj na forum raz pisałeś w tej samej sprawie... widziałeś jaki był temat i treść pierwszego posta?? Pisać tylko Ci co chcą jechać a nie jakieś reklamy odnośnie ciuchów!!
bobryt ja też bym się pisał na taki wyjazd ale jedyne czym mogę służyć to nawigacja i CB, ale popytam znajomych co i jak.
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 02-12-2009 o 18:12
Jak tylko będę mógł i będzie kaskato piszę się na to. Po drodze można
by było zahaczyć o Davos i Stelvio (najlepsza droga wg TopGear'a)Link do mapki tutaj
Ostatnio edytowane przez Matti ; 03-12-2009 o 13:31 Powód: naprawa linku
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Nooo...
Będziemy przemierzać szybkie autostrady, wspaniałe drogi i będziemy podziwiać te niesamowite widoki...
A potem wrócimy na Polskie Szosy![]()