Strona 62 z 311 PierwszyPierwszy ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 3101

Temat: Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Rocky147
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    147 JTD 8V 115 km

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Nie rozumiem, jeżdżą, parkują na jakimś zaludnionym terenie to równie dobrze by mogli te taśmy ściągnąć
    Tuti, wydaje mi się, żę chcą tym wzbudzić zainteresowanie społeczeństwa, zwłaszcza tej grupy dla których Alfy są obce, którzy Alfą się nie interesują.
    Grupa aut oklejona taśmami wzbudza pewne emocje, i rozgłos, gdyż to niecodzienny widok. Jestem pewny że przynajmniej 40% tego społeczeństwa zainteresuje się premierą tego modelu.
    A częste najazdy na miasta, i zmiana miejsc ??może też promocja niezawodnośći??

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Też odnoszę wrażenie, że teraz z tego się robi akcję marketingową. Pytanie - jak tak dalej pójdzie - kto za 5 lat będzie się przejmował zdjęciami obklejonych samochodów?

negit
    Gość

Domyślnie

Nie wiem jak sądzicie ale wg mnie ta alfa powinna mieć czarne wkłady lamp. Szczególnie fajnie wyglądało by to przy czerwonym lakierze. VW już montuje ciemne wkłady w serii, a czemu w Alfie tylko w GTA? To znacznie poprawia wygląd, a przecież Alfa nie jest gorsza od VW.

Emenems
    Gość

Domyślnie

W Alfie "Fajne" patenty są zarezerwowane dla lepszych wersji. Jak by Alfa "Fajne" patenty dawała w podstawie to te patenty nie były by już takie "fajne".

negit
    Gość

Domyślnie

Wiedziałem, że zaraz ktoś zaprzeczy. W lepszych wersjach powinien być podkręcony silnik, jakieś nietypowe wykończenie, wstawki. Tak rozumując ABS, klimatyzacja i aluminiowe felgi powinny też być zarezerwowane dla najlepszych wersji. Nie przesadzajmy czarne wkłady nie są droższe w produkcji po prostu firma dostarczająca maluje je w innym kolorze. w tym przypadku zapewne magnetti marelli. Jak wsadzają taki detal który znacznie poprawia wygląd w podstawowym VW, a Alfa rezerwuje to dla wersji GTA to wg sprzedaż Alfy im nie wzrośnie, a za wszelką cenę chcą to osiągnąć. Mi.To się sprzedaje bo to nowość i 49tys. jak za podstawową wersje to nie jest strasznie wygórowana cena.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

A ABS nie jest w standardzie teraz? Nie wiem jak w VW, ale chyba w każdym nowym aucie jest...

GTA to usportowiona Alfa, musi być bardziej agresywna niż te bardziej cywilne. Normalna Alfa ma być stylowa Myślę, że to mniej kwestia gustu co ogólnego charakteru samochodu...

negit
    Gość

Domyślnie

Może z ABSem przesadziłem, ale chyba Tata Nano nie ma ABSu. Za 5 lat połowa Giuliett na tym forum będzie miała czarne wkłady tak jak teraz 156. Wystarczy, że jakas firma je puści na rynek. A nie odbiegając tak od tematu Giulietta ogólnie ładna. O wiele ładniejsza od Mi.To i to jest ważne.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Za 5 lat jej wygląd zdąży się trochę zestarzeć, zmieni właścicieli, którzy też mają inne gusta niż ci, którzy ją brali z salonu Myślę, że wielu ludzi kupuje Alfę, bo jest elegancka, w przeciwnym razie kupili by np. Lancera

krolik_AR156
    Gość

Domyślnie

Lancer i starsze Seaty to bezczelne kopie Alfy. Alfa taka zła, a producenci (szczególnie Seat) naśladują stylistykę. Mam nadzieję że Giulietta odniesie sukces rynkowy. Ciekawi mnie czy poprzednie modele były tak dokładnie testowane jak obecnie model Giulietta. Niemal codziennie fotki z jakiegoś kraju w Europie z otaśmowanymi autami. Jak nie będzie gorsza od 156 to za 3 lata jest moja bo 156 jest zaje.... jak dla mnie i ciężko będzie mi się z nią rozstać.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Milano_155
    Mieszka w
    DW
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał negit Zobacz post
    Tata Nano nie ma ABSu.
    Tata Nano na rynek indyjski ma cztery hamulce bebnowe, o ABS nie ma mowy A tak poza tym to standart, tak jak 2 poduszki, a za 4 lata i ESP ma byc standartem
    Cytat Napisał krolik_AR156 Zobacz post
    Alfa taka zła, a producenci (szczególnie Seat) naśladują stylistykę
    Zla w sensie technicznym, bo pod wzgledem stylistyki to kazdy Ci powie ze AR to majstersztyk A tak poza tym to Seata projektowal Valter de Silva, ten sam co no. AR 156
    Il cuore ha sempre ragione.

Senza cuore saremmo solo macchina...