Przecież ewentualny Nabywca marki może zagwarantować dużą "narodową" autonomię. Jak na razie Jaguar zyskuje pod skrzydłami Taty, która nie miesza zbytnio w "swojej" prestiżowej Marce.
Przecież ewentualny Nabywca marki może zagwarantować dużą "narodową" autonomię. Jak na razie Jaguar zyskuje pod skrzydłami Taty, która nie miesza zbytnio w "swojej" prestiżowej Marce.
Gdyby....Wlochom odebrano sila Alfe ,bo w sprzedanie jej Niemcom nie wierzei gdy bedziecie chcieli kupic kolejny lub nowy samochod -(nie niemieckie padlo, tylko samochod), to na jaka marke sie przesiadziecie???? Zawsze mi po glowie chodzily samochody typu Volvo lub Saab
...
![]()
była Alfa GT Q2 1,9 JTD 170 KM
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...
Ja nawet dzisiaj wybrał się do Dealera Subaru,super silniki +AWD, ulubione autka szwajcarów chyba tam ich sprzedaż jest największa w europie zachodniej,tylko bym musiał ten emblem subaru zmienić na Alfoski,bo moja polówka raczej by nie chciała zasiać za kółkiem,na której węża niewidac hehe,a druga sprawa Design niestety,moim zdaniem jedna wielka kupa ,tak ze nie pozostanie mi nic innego jak Dalej bujać się Alfa.rozmyślam tak na poważnie wszczepić jeszcze 159 prawdziwe serce z Arese,jeśli będzie to możliwe, i cenowo nieprzekroczy mego budżetu.
co wy macie do tych niemieckich samochodow, przeciez gdyby nie niemcy to pewnie nadal ciagli by nas konie. Ich samochody sa dobre a moze i najlepsze, jestem za ty m aby alfe kupil vw bo byla by to super mieszanka.
A do tych co twierdza ze wlosi nie sprzedaja alfy, to sie myla, bo to samo zrobili z lambo
Tak, Mody, zapewne ciagli by nas konie......
))
Nie ciągały by nas konie, bo jakby nie Niemcy to Francuzi zbudowali by w końcu samochód. Wszak w XVIII wieku zbudowali coś na wzór ciągnika artyleryjskiego tylko Napoleon stwierdził, że to pomysł szatana. Żeby było jeszcze lepiej to ten ciągnik miał silnik parowy.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi