Witam.
Mam pytanie. Gdzie można dostać rurę wydechową, ten fragment z siatką (idzie ona od kolektora do pierwszego tłumika)? Przepaliła się i strasznie pierdzi:/ w intercarsie pytałem i tam nie mają tego w ogóle w asortymencie.
Z góry dzięki.
Witam.
Mam pytanie. Gdzie można dostać rurę wydechową, ten fragment z siatką (idzie ona od kolektora do pierwszego tłumika)? Przepaliła się i strasznie pierdzi:/ w intercarsie pytałem i tam nie mają tego w ogóle w asortymencie.
Z góry dzięki.
jest to złączka elastyczna można ją dostac z sklepie z częściami albo w serwisie gdzie robą tłumiki
pozdrawiam
Wolałbym całą rurę zmienić niż wspawywać tą złączkę, a w takim warsztacie wspawanie ile by tak na oko kosztowało?
tłumik drgań w sklepie ok 50zł
robocizna w warsztacie ok 80zł ( zapytaj choćby u Pabla www.pablogarage.pl )
Mam takie cuścały kompletny wydech od 1.8TS 16V z alfy 155 i myślę że podeszło by ci.
tak jak pisał kolega bocian do 150PLN spokojnie zamkniesz sprawe
To ja ci w tych kosztach sprzedam kompletną tą rurę od kolektora do katalizatora bo mam w nie naruszonym stanie porównywałem ją z 156 1.8 TS i jest taka sama moge wyslac foty jutro jak bedziesz chcial
hose - ale używkę ? ( jeżeli tak to jaką dajesz gwarancję że tłumik drgań nie jest już zapchany ? )
p.s.
w tym przypadku nie ma za bardzo na czym zaoszczędzić
A daje taką gwarancje że jeździłem tym autkiem i silniczek rwał jak nowy i autko pracowało cichutko. Za 100zł sprzedam kompletną tą rurę bez sondy, koszt nowej takiej kompletnej rury z tym łącznikiem to około 250-350złzł
ok - kwestia kupującego
( moje zdanie chyba jasne )
pozdrawiam