Panowie powiedzcie jak poznać wizualnie wersję sport - czy białe zegary to wersja sport???
Panowie powiedzcie jak poznać wizualnie wersję sport - czy białe zegary to wersja sport???
Gdzies czytalem ze biale zegary alfa montowala standardowo (inni producenci czarne) a w sportpack byly czarne z czerwonym podswietleniem. Konsola srodkowa to imitacja karbonu...
Nie wiem na 100% czy tak jest![]()
Ja nie mam sportpacka a mam :
- skorzana kierownie
- skorzana galke biegow
- nakladki progowe
- felgi 17"
Nom właśnie a ja myślałem, że to pestka ale nie moge rozgryźć tych zegarów. Wcześniej miałem sportpac i zegary były białe???
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Posiadam sportspacka i auto wyróżnia się następująco:
- -35mm przód zawieszenie
- zamontowane dodatkowe progi
- spojler
- czarne zegary z czerwonym podświetleniem(w rzeczywistości pomarańczowym)
- Imitacja carbonu na środkowym panelu (ale wygląda fajnie)
- skórzana kierownica
- skórzana gałka zmiany biegów
- fotele skórzane MOMO z piegnie wyszytym logiem Alfy Romeo
- felgi chyba ktoś zmieniał chociaż nie wiem, ale mam 16 calowe 205/55/R16 z Zender'a
Wiem jeszcze, że sportspacki jak czytałem oficjalną wersje Włoską były w kilku kolorach tylko robione między innymi Blue-Cosmo który posiadam
To tyle co pamiętamna oko już widać że obniżona i progi dodatkowo + spojler
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A więc ja miałem białe zegary (napewno nie wymieniane) i obniżone zawieszenie (też oryginalnie) nie miałem oni spojlera ani karbonu i innych elementow a była to wersja sport - tak mi się wydaje, heheBo chyba jednoznacznie nie ma po czym poznać! Jedynie co by się u wszystkich zgadzało to te obniżone zawieszenie.