Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Pozdrowienia na drodze.

cysio
    Gość

Domyślnie Pozdrowienia na drodze.

Na innym forum ten temat był już poruszany, może tutaj też, ale napiszę i zapytam raz jeszce. Czy wy również pozdrawiacie Alfy na drodze a dokładnie ich kierowców?
    Niestety w Bielsku i okolicach marnie to wypada, czasem ktoś odpowie. Generalnie patrzą na mnie jak na głupka włącznie z moją żoną i nie kumają o co chodzi...
    Czyli, że nie pozdrawiamy się już więcej, czy poprawimy się?

Dj_Direct
    Gość

Domyślnie

szanowny kolego - macham jak glupi. Jestem z Cieszyna, ale codziennie prawie jestem w Bielsku, ostatnio kumpel ze mna jechal i patrzyl na mnie jak na pojeba, a przy 4tym razie zapytal co mi sie dzieje, ze przeciez policja nie stala ani nic, to po co tym ludziom z naprzeciwka swiece dlugimi i w ogole. Wyjasnilem o co chodzi, to tak buchnal smiechem, ze shock. Ale ja namietnie macham (czasem tylko nie zdaze zaswiecic i zamachac, ale na sile pozdrawiam). Tez patrza na mnie dziwnie, ale co tam - Alfa wymaga zeswirowania na jej punkcie i jakiejs solidarnosci w stosunku do marki, ktora m.in tak sie przejawia. Nie ma to jak dopisana ideologia

Emenems
    Gość

Domyślnie

Nie widzę sensu kontynuowania tego tematu skoro już taki jest w innym miejscu

Madnes7
    Gość

Domyślnie

i to dość obszerny :shock:

alfredbba
    Gość

Domyślnie

witam

miły zwyczaj, mało powszechny w PL,
    ja jestem z B-B (sportwagon 2.0 grafit met.),
    też macham,./......... spoglądam na posiadaczy al..............czy pozdrawiają?!!!!!!!!

rozpowszechniamy

pozdrawiam

cysio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Dj_Direct
    szanowny kolego - macham jak glupi. Jestem z Cieszyna, ale codziennie prawie jestem w Bielsku, ostatnio kumpel ze mna jechal i patrzyl na mnie jak na pojeba, a przy 4tym razie zapytal co mi sie dzieje, ze przeciez policja nie stala ani nic, to po co tym ludziom z naprzeciwka swiece dlugimi i w ogole. Wyjasnilem o co chodzi, to tak buchnal smiechem, ze shock. Ale ja namietnie macham (czasem tylko nie zdaze zaswiecic i zamachac, ale na sile pozdrawiam). Tez patrza na mnie dziwnie, ale co tam - Alfa wymaga zeswirowania na jej punkcie i jakiejs solidarnosci w stosunku do marki, ktora m.in tak sie przejawia. Nie ma to jak dopisana ideologia
    Czarna może? SCI coś tam coś tam ?

cysio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał alfredbba
    witam

miły zwyczaj, mało powszechny w PL,
    ja jestem z B-B (sportwagon 2.0 grafit met.),
    też macham,./......... spoglądam na posiadaczy al..............czy pozdrawiają?!!!!!!!!

rozpowszechniamy

pozdrawiam

Będę kolegi wypatrywał i zamrugam....

Dj_Direct
    Gość

Domyślnie

tak czarna

Madnes7
    Gość

Domyślnie

kurde przeniescie sie z tym do odpowiedniego tematu..... ;//