z www na początku działa: www.alfaromeo.pl
Świat się zmienia, łącza są szybsze, więc i strony cięższe![]()
z www na początku działa: www.alfaromeo.pl
Świat się zmienia, łącza są szybsze, więc i strony cięższe![]()
faktycznie;d nie pomyslalem o tym
mam dobrego neta wiec w miare plynnie mi to dziala
strona spoko
ale powinni tez zrobic prosta wersje dla ludzi z wolnym netem itd
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Szczerze to ta strona to nic nowego. Włosi mają taką co najmniej od trzech lat.Ponadto w wirtualnym salonie są błędy. Te same co na włoskiej.
Ostatnio edytowane przez dawin6 ; 16-04-2010 o 15:39
http://moto.pl/MotoPL/10,90142,78970...osci.html?bo=1
Strona wybrana najgorszą stroną polskiego importera aut. Trudno się nie zgodzić...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Wg ich testu to bardziej na miano najgorszej strony www zasługuje Subaru. Mnie osobiście strona Alfy się podoba(może dlatego ze mój internet nie ma problemu z ładowaniem tej grafiki, bo nie chwaląc mam jeden z lepszych łączy w Polsce)
Polska strona Alfy to jednym słowem badziewie... Strony firm samochodowych powinny wyglądać jak na przykład strona porsche.de czyli przejżyste zrozumiałe i w lekkiej formie
fajna ta sronka, w zasadzie dobrze sie ładuje, oprawa graficzna też cieszy oko![]()
fajnie jak macie tak skrajne opinie) mnie się nie podoba, nie uwzględnia tego, ze wiele ludzi nie ma szybkich łącz więc laduje sie czasem fatalnie długo. Poza tym .... Poza tym jest do chrzanu i tyle
)
Taka animacja powinna być jako opcja na "prawdziwej stronie".
Użytkownik wchodzący na stronę alfaromeo szuka konkretnej informacji, a nie fajerwerków.
To niewypał marketingowy!
Ostatnio edytowane przez twardy ; 19-05-2010 o 13:07