Zwariowaliście wszyscy. Masz regulację pionową, ustawiasz jak chcesz, doregulowujesz fotel i gra muzyka. Co ten Migas wygaduje a Ty za nim, Tuti))))))
Zwariowaliście wszyscy. Masz regulację pionową, ustawiasz jak chcesz, doregulowujesz fotel i gra muzyka. Co ten Migas wygaduje a Ty za nim, Tuti))))))
Ten system Q2 w Julce jest w końcu mechaniczny, czy elektroniczny?
elektroniczny. A co do tej kierownicy to przeciez jest napisane ze WRAZ z modelami 145 i 155 problem zniknął wiec jak już, to mogł wystepowac we wczesniejszych alfach.
Lub też "wraz ze zniknięciem 145 i 155 zniknął wyżej wymieniony problem"... I taka interpretacja wydaje mi się być bliższa oryginalnemu zamiarowi autora.
Pingwin- "Na szczęście wraz modelami 145 i 155 zniknął problem dziwacznie ustawionej kolumny kierownicy, co wymuszało nienaturalną pozycję w fotelu"... a co to za bzdury? czy ja siedzę nienaturalnie w fotelu???
Jak tam czytam to, co pisze Migas dochodzę do wniosku, że Sergio naprawdę jeste geniuszem.
Tylko ten pedał.
No uwazaj na pedala w swoim aucie, moze znowu ktorys wejsc w podloge.![]()
Ostatnio edytowane przez huragan ; 14-06-2010 o 22:57
Wcale tego nie łatwo wygiąć, to dosyć solidny plastik. Toyota ma nieco delikatniejszy ale plastik podobny.
---------- Post dodany o godzinie 06:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:13 ----------
Warto dbać o auto żeby się takie sytuacje nie zdarzały. Jak ci pedał mógł wejść w podłogę? To raczej nie wina pedału tylko tego co jest za nim. Widać reszta układu hamulcowego była daleka od OK.
kilka zdjęć z pokazu w Warszawie:
http://forzaitalia.pl/index.php/news...warszawie.html
Jprezentacja nowego modelu tej szczytnej marki bardzo a nawet bardzo ciekawa, jak zawsze prezentacja z charakterem i duszą, wprowadzenie do prezentacji, troszkę historii wyścigowej i małe pytanie czy wiecie skąd się wzięło logo Alfy Romeo tyle czasu się interesowałem i sie wczoraj dowiedziałem.... , była prezentacja kilku modeli :Brerra, Spiderx2 (oczywiście), 164
Crosswagon, .... i kilka innych ale większość przyszła obejrzeć wiadomo najnowsze dzieło iiii moim zdaniem ładna ale.... konsola środkowa przypomina mi.... nowego civica a fuj, ale już zegary baja. było warto i jaki tort pyszny...
udało mi się dziś dodać parę foto, miłego oglądania
![]()
Ostatnio edytowane przez doldi ; 18-06-2010 o 11:07 Powód: DOŁOŻENIE ZDJĘĆ
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
ach ta agresywna buzia brerki.......eech....a ten miły Pan oparty o maskę to TY?
Tak to ja, i udało mi się zdjęcie z hostessą (piękne były)
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...