Gdybyś był zainteresowany to mogę sie zorientować i wysłać Ci to jakimś DHL'em ew. jakąś pocztą którą Ty wysyłasz.
Pzdr
Gdybyś był zainteresowany to mogę sie zorientować i wysłać Ci to jakimś DHL'em ew. jakąś pocztą którą Ty wysyłasz.
Pzdr
poczekam na odpowiedz jednego z alleegro'wiczow bo napisalem maila, nie chce teraz mieszac...odezwe sie jesli nic nie wyjdzie
p.s. pytalem wczesniej o aktywnosc handlowa...wrrrr
korzystam juz od 4lat z firmy ktora oglasza sie w uk nazywaja sie pegazus (takich firm jest mnostwo tutaj) maja kierowce na londyn, codziennie jezdzi po adresach jakie mu ludzie na sms przesylaja i zbiera paczki, w piatek wyjazd do pl...i tu nie wiem jak to dokladnie wyglada...wydaje mi sie ze spotyka sie z jakims innym odbiarca z ktorym maja umowe np DHL bo paczka pociera w kazde miejsce w pl (nigdy nie zapytalem kto i jakim samochodem dowozi paczke)
pzdr
Ok.
W razie czego odzywaj sie.
slom22@gmail.com
607-501-542
Pzdr
juz zaczynam pomalu wszystko rozumiec
na moje oko to do mojej belli nie mozna wlozyc VALEO, do 2003 pasuje pozniej nie! bo w zadnym katalogu nie ma slowa o mojej belli, dlatego taka wysoka cena bo tylko LUK pasuje...sprzeglo tak ale nie kolo dwumasowe
Czy nikt nie wymienial kola dwumasowego w AR 156 2.4 z 2004r.? - zawsze mam cos nietypowego, fakt ze mam alfe to juz jest nietypowe a do tego kolo o ktorym nikt nie slyszal...
jutro zadzwonie do mechanika czy przetrzyma mi auto na swoim parkingu na czas renowacji dwumasy bo innego wyjscie nie widze
masakra. odebralem auto od pseudo mechanika.
na dzien dobry przyslali zregenerowane kolo z wloch, ktore sie okazalo, ze nie pasuje, wiec pseudo mechanik zamowil kolejne. ponoc znowu zle przyslali. zamowil po nr nadwozia i znowu zle przyslali. wkoncu jakos sie dogadali, ze przyslali odpowiednie - po tygodniu!
twierdzi, ze moj samochod to wersja przejsciowa ktora tylko przez 6miesiecy produkowali, a potem wycofali i dlatego takie problemy z dobraniem kola.
wymienil kolo, cos z hydraulika zrobil - naprawil, sprzeglo wymienil tylko docisk zostawil, bo cos tam. tak duzo gadal i motal, ze nie wiem o co mu chodzilo.
po wszystkim teraz:
-poduszka sie swieci i za cholere nie moge wykasowac bledu programem 231
-auto znosi na lewo - w diagnostycznym pokazal mi jakie ma pochylone kola i jakies luzy-masakra
-tapicerke na drzwiach pobrudzil
nie mam slow
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 12-07-2010 o 08:02
Jak za jakiś czas się sypnie docisk to będzie znów ta sama robota.sprzeglo wymienil tylko docisk zostawil, bo cos tam.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
o lol to chyba jakis kowal a nie mechanik ;/;/. koło mogłes zregenerować w firmie z poznania 500zł regeneracja plus koszt wysyłkidaja rok gwarancji .