piter stukneli mi belle i w aso mi to zrobiligrunt to korzystac z okazji
kaes tak
piter stukneli mi belle i w aso mi to zrobiligrunt to korzystac z okazji
kaes tak
Będzie ktoś tak miły i sprawdzi dla mnie w Eperze numer wysprzęglika dla AR 146 1.4 TS z 1999r i czy ten sam wysprzęglik występuje w jakimś Fiacie (jeśli tak to jakim) ?
//46421942 tudzież 71739541 ? Czym one się różnią ? Widzę, że zastąpiony 60811771 ?
Ostatnio edytowane przez sn00p ; 21-07-2010 o 07:46
hej,
mam problem i to chyba wysprzęglik ale wole się dopytać. Mianowicie, sprzęgło miałem dość twarde na całej rozpiętości, wczoraj dopiero w połowie łapało i z czasem coraz niżej aż sprzegło wogole nie łapało, ale odbijało.
Wysprzęglik?
Nie wiem czy dobrze prawie, ale padnięty wysprzęglig będzie puszczał płyn ?
Mój wczorajszy post wynikał z pewnego problemu - od jakiegoś czasu zaczęło mi minimalnie ubywać płynu hamulcowego, wczoraj rano zastałem sprzęgło w podłodze - wyciągnąłem je i było spoko (zrobiłem później ok. 50km), taka sytuacja miała miejsce 1 raz.
Pojechałem do mechanika i wymieniłem dziada (85 PLN za nówkę sztukę + wymiana), skrzynia od góry była bardzo mokra. Zobaczymy jak będzie teraz.
A nie ślizgało Ci wcześniej ? Może je zajechałeś całkiem ?
Zobacz czy skrzynie masz od góry mokrą.
dziś sprawdze wysprzęglik i poziom płynu hamulcowego bo nie miałem go za dużo...
jednak wysprzęglik. Skrzynia pod nim cała mokra.
Teraz pytanie czy wymienie go sam?
Już poluzowałem śruby ktore go trzymają.
teraz wystarczy że odkręce ten metalowy przewód i wyjąć?
tylko ten co mam jest jakiś inny niż np. ten http://moto.allegro.pl/item113553859...romeo_155.html
Ostatnio edytowane przez thing ; 23-07-2010 o 08:02