a, skoro tak, to ok
Pozdrawiam,
Kuba
a, skoro tak, to ok
Pozdrawiam,
Kuba
qubus co to za mechanik???
Na prądniku białym zachód (więc kompletnie druga strona Krakowa). Gość jest zakręcony, czasem ciężko z nim się dogadać i ma tendencje do zbytniego oszczędzania (po co zmieniać to jak jeszcze chwilę pochodzi), ale zna się na mechanice jak mało kto i niedużo bierze.Napisał Konrado
Nie robi jedynie elektroniki (nie ma nawet komputera), za to remonty silników, zawieszeń itp bez problemu - fakt, że gosciu z pasji potrafi siedzieć w warsztacie do 3 nad ranem, żeby o 7 już tam z powrotem być mówi chyba wszystko :mrgreen: .
A rozrzad z wariatem w Alfie umie zmienic? :O Jak to jest ze nie ma komputera![]()
No proszę Cię. Wczoraj mowił mi, że niedawno robił cały silnik w 147ce (1.6TS taki jak mój) po pęknięciu paska rozrządu.Napisał Konrado
A co do komputera - nie diagnozuje po prostu usterek komputerowych. Jeżeli ma podejrzenie, że może być coś padnięte to Cię wysyła na sprawdzenie gdzie indziej.
Blokadki rozrządu na wał, potem ustawienie na timerzeNapisał Konrado
i jakoś to będzie.
O wiele lepiej tak, niż z komputerem, a punktakiem robić znaczenia na głowicy, gdzie są krzywki wału (bo i takich patenciarzy widziałem)... :twisted:
z tego co zrozumialem z twego postu to twierdzisz ze komputer jest niezbedny do prawidlowego ustawienia rozrzadu.mozesz mnie oswiecic w jakim celu????Napisał kubaka
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
A TO RZECZYWISCIE MASZ RACJENapisał kozi146
NIE POMYSLALEM :wink: POZDRO
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Mi chodzilo o komputer do kasowania bledow, tzw examiner![]()