JAk dojdziesz jak to zrobić żeby po odpaleniu pojawiał się MAIN to daj znaću mnie po odpaleniu belli pojawia sie ekran do podania pinu do telefonu.
JAk dojdziesz jak to zrobić żeby po odpaleniu pojawiał się MAIN to daj znaću mnie po odpaleniu belli pojawia sie ekran do podania pinu do telefonu.
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Zostało mi sprawdzić 1 możliwość ale nie mam czasu na to...odłączenie navi od przewodów...jak by ktorys z was panowie miał to samo i sprawdził czy to zadziała był bym happy![]()
Podobno takAle też leniwy jestem i nie idzie mi to sprawdzanie zbyt szybko
![]()
hehe jak znajdę chwilkę to dam wam znać co z tego wyszło![]()
Kiedyś odłączałem navi żeby ustawić godzinę ręcznie i ekran się nie pojawił,
A czy po podłączeniu navi na nowo wyświetlał się komunikat? czy zdechł na dobre![]()
Ja nie mam takiego komunikatu. Navi mam nie podłaczone, bo i po co jak nie ma do tego mapy na Polske
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Kolego Endrjus, aby ICS nie wołał PIN do telefonu trzeba wejść w ustawienia i PIN, tam ustawić żeby pamiętał ostatnio wpisany. Wtedy telefon automatycznie się loguje do sieci.
Kolego u mnie po odpieciu czytnika od navi komunikat sie nie pojawia. Generalnie komunikat informuje o używaniu navi, jezdzie z nia itp ale rzeczywiście był denerwujący. Ja odpialem bo i tak polskiej mapy nie ma a mi coś czytnik wariował (potrafila sie płytka kręcic nawet jak kluczyka nie bylo i to przez pare ladnych godzin. W sumie 10 minut roboty, jedna wtyczka. Pozdro
Klikasz OK, i potem jak Ci się pokaże to Menu, to odznaczasz Navigation On czy coś takiego. I problem znika. Po prostu masz zaaktywowaną navi.