ja proponuje nie znizac sie do jego poziomu i zakonczyc ta dyskuje
nie potrafi rozmawiac na poziomie to niech sobie sam radzi i najlepiej niech sobie kupi jakiegos golfa czy cos bo szkoda zeby psul opinie o kierowach alf
ja proponuje nie znizac sie do jego poziomu i zakonczyc ta dyskuje
nie potrafi rozmawiac na poziomie to niech sobie sam radzi i najlepiej niech sobie kupi jakiegos golfa czy cos bo szkoda zeby psul opinie o kierowach alf
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Weż Brerę i jak finanse Ci pozwolą to po lifcie w 2008 roku i z mocniejszym 210 konnym 2.4 JTDM-em . To auto z klasą , MiTo to takie miejskie jeżdzidełko , z julką nie mialem do czynienia więc nie zabieram głosu co do niej.
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Brera w dieslu to jak Mona Lisa z wąsami.
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
A więc tak drodzy alfiści jestem na tym forum od niedawna i szczerze miałem inne wyobrażenie o was, że to jest naprawdę fajne być z wami. Niestety nie tego się spodziewałem mam jakiś problem i chciałem się z wami podzielić i zapytać o radę. Nie myślałem że na pierwszym miejscu jest idealna pisownia a jeśli zrobisz jakiś błąd to od razu cię naskakują i wielkim oburzeniem dziwią się jak to jest możliwe że można zrobić błąd. Ludzie zastanówcie się co wy robicie to chyba forum idealnych polonistów(nie mam ochoty myśleć czy np. przecinek dobrze postawiłem).A ty kolego nie uważaj się za afaliste tylko dlatego że nie zrobiłeś błędu w pisowni i że jesteś zapisany do klubu i sam sobie golfa kup. Problem jest mój sam go rozwiąże i niestety moim zdaniem to wy psujecie opinie o alfach, na szczęście z alfami zostanę a wami drodzy niedoszli koledzy nie chce mieć nic wspólnego. Możecie się cieszyć macie jednego członka mniej. Ps. dziękuje niektórym za pomoc i za to że naprawdę chcieli pomóc a nie tylko się do czegokolwiek przyczepić.
smutne to.....jest nas całkiem sporo więc świat się nie zawalił..tak czy inaczej pozdrawiam.
Przeklejone z worda.
Czy moderator nie mógłby zamknąć tego żenującego tematu?