Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Temat: Co Sądzicie o tej Alfie Jest Super!!!!

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał wylly Zobacz post
    Pewnie gul wam skoczyl ze jest takie fajne auto w tak fajnej cenie
    żartowniś

ViP Znawca Avatar cinas
    Mieszka w
    Tomaszów Maz. czasem Piła
    Auto
    Alfa 159 SW -> 2007->1.9 16v JTD->136KM

Domyślnie

mi tam nic nie skacze ale przód to ma źle złożony i to widać. nie ty jesteś właścicielem tego auta? nie spotkałem się jeszcze by ktoś piał z zachwytu nad autem którego na oczy jeszcze nie widział.

Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
    Jest
    klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
    ALFA-i każdy dzień jest inny

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kubacik
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jest 156 JTD 16 V SW i 2.5 V6 SW była Berlina 156 2.5 V6

Domyślnie

Kolego nie wypowiadaj sie ze autko jest powypadkowe.Co jestes jasnowidz czy co . Byles ogladnac ten samochod.
    Witam
    hopie weź wyluzuj. tutaj to jest inna bajka - tu nie straszą fanów motoryzacji chińskimi bajerami i odstawionymi szpachlowozami. na pierwszy rzut oka widac że auto nie jest idealne i szkoda czasu by się wadzić. takimi wpisami nie pomożesz swojemu koledze opylic tu takiej lipy. ludzie po to załozyli fanklub bo lubią włoskie auta i chcą uniknąć zakupów niespodzianek - generalnie trochę na alfach się znają, a nie są głupkami jak wiekszości sprzedawaczy - bo sprzedawcami nazwać ich nie mozna - mysli.
    Pozdrawiam

Użytkownik Fachowiec Avatar QBA
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v

Domyślnie

Kolego nie wypowiadaj sie ze autko jest powypadkowe.Co jestes jasnowidz czy co . Byles ogladnac ten samochod.
    Skoro tak ci sie podoba to po co zakładasz temat w tym dziale ? Jedz i kup.

Chociaz wydaje mi się że jestes handlarz, chcesz sprzedac to auto i zachwalasz, w tym przypadku lepszym wyborem będzie dział "bazar" choć na tym forum raczej nie licz na kupca.

Pozdro!
    http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
    USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA

Użytkownik Romeo Avatar lukash
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v 2006/AR 156 FL 1.9 JTD 8v 2003

Domyślnie

Tu nie trzeba być jasnowidzem, ani oglądać tego samochodu na żywo żeby zobaczyć że był bity. Było to widać wyraźnie na tym zdjęciu, które już usunąłeś. Dobrze że ten wątek powstał bo będzie chociaż ostrzeżeniem dla ludzi z forum żeby się w to nie pakowali.
    Jestem właśnie na etapie poszukiwań Alfy dla siebie, oglądałem już kilka, ale jeszcze tak słabo złożonej to nie widziałem.

Poza tym te wyświetlacze w zagłówkach w wersji 3-drzwiowej... średnio
    Ostatnio edytowane przez lukash ; 28-10-2010 o 22:04

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Jest taki fajny dział "Humor" nie trafiłeś tam czy po prostu serio tak myślisz...?!
    Ostatnio edytowane przez Belfer ; 28-10-2010 o 22:38

wylly
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukash Zobacz post
    Tu nie trzeba być jasnowidzem, ani oglądać tego samochodu na żywo żeby zobaczyć że był bity. Było to widać wyraźnie na tym zdjęciu, które już usunąłeś. Dobrze że ten wątek powstał bo będzie chociaż ostrzeżeniem dla ludzi z forum żeby się w to nie pakowali.
    Jestem właśnie na etapie poszukiwań Alfy dla siebie, oglądałem już kilka, ale jeszcze tak słabo złożonej to nie widziałem.

Poza tym te wyświetlacze w zagłówkach w wersji 3-drzwiowej... średnio
    Niezle się uśmiałem Wystarczy was podpuścic zeby sie posmiac z wszystkich fachmanów co twierdza ze auto bite szpachlowane nie sprawdzając tego.
    Po drugie do tych co sadza ze z dziewiecioletnim autem przez cały okres użutkowania nic sie nie zdarzyło to mnie smiech ogarnia.Pokazcie mi takie auto które nie miało zadnej stłuczki parkingowej ani obtarcia i to jeszcze takie które kupują ludzie z dopiero co zrobionym prawem jazdy.
    Najwazniejsze by auto nie było po wypadkowe
    To akurat mi się podoba jednak go nie mam zamiaru kupić poniewaz nie ten wiek na takie bolidy.Jakbym miał 25 lat to kwestia do zastanowienia
    Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i życze owocnych poszukiwan>Auta typu wszystko idealne tylko w salonach i to pod warunkiem ze nie w Pollsce bo oglądajac TVN Turbo to róznie z tymi nowymi też bywa.
    Jeszcze raz pozdrawiam i uważajcie na drogach bo wielki ruch przed świętami

Wylly

Użytkownik Romeo Avatar lukash
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v 2006/AR 156 FL 1.9 JTD 8v 2003

Domyślnie

Co post ośmieszasz się coraz bardziej Ja bym nawet nie pojechał 10 km żeby go obejrzeć na żywo jak bym widział to zdjęcie, które już usunąłeś. Teraz może uda ci się kogoś oszukać i tylko zdenerwować potencjalnego kupca, który musiał przejechać taki kawał tylko po to żeby zobaczyć jak ten samochód wygląda w rzeczywistości, chociaż w sumie to nie może mieć pretensji bo przecież nie napisałeś w aukcji "bezwypadkowy". Tak jak mówiłem w tym przypadku nie trzeba być fachmanem żeby zobaczyć że ten samochód dostał w przód ( nie wnikam czy mocno czy lekko), ale eliminuje go to jak on jest złożony, takie szpary to śmiech, powiedz lepiej kto go robił, żeby ktoś inny przypadkiem nie zaprowadził swojego samochodu do stodoły tego pana "blacharza".

Pokazcie mi takie auto które nie miało zadnej stłuczki parkingowej ani obtarcia i to jeszcze takie które kupują ludzie z dopiero co zrobionym prawem jazdy.
    Tu się z tobą zgodzę, że bardzo mało jest takich aut, ale jak już mówiłem są po stłuczce, albo po wypadku i są lepiej i gorzej zrobione. Tych drugich zdecydowanie nie polecam - tak jak tego.

ViP Znawca Avatar cinas
    Mieszka w
    Tomaszów Maz. czasem Piła
    Auto
    Alfa 159 SW -> 2007->1.9 16v JTD->136KM

Domyślnie

mnie nie boli akurat że bita ale o to że źle złożona. a po drugie nie trzeba było kleić głupa że to nie twoja i wystawić ją najnormalniej w dziale sprzedam. Szczawno-Zdrój nie jet przypadkiem koło wałbrzycha ?
    dziwny ten świat.
    Ostatnio edytowane przez cinas ; 29-10-2010 o 08:24

Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
    Jest
    klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
    ALFA-i każdy dzień jest inny

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

[...] Po drugie do tych co sadza ze z dziewiecioletnim autem przez cały okres użutkowania nic sie nie zdarzyło to mnie smiech ogarnia.Pokazcie mi takie auto które nie miało zadnej stłuczki parkingowej ani obtarcia [...]
    Przyjedź do mnie, a pokażę takie niemal 18-letnie i 13-letnie ^ ^

PS. Ogłoszenie, jeśli miałoby zniknąć, macie tu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3613222cd.html

---------- Post dodany o godzinie 22:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:20 ----------

Co Sądzicie o tej Alfie Jest chyba najbardziej zajefajna
    Tia... jest chyba najbardziej zajefajna z zajefajnych - zwłaszcza, że masz z nią coś wspólnego, bo reklamowałeś

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cf38daa75.html

Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 29-10-2010 o 21:33