"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein
Jak dla mnie calkiem niezle. Jak to zobiles? Mozesz troche opisac?
sprawa barodz prosta
potrzebna jest folia , opalarka lub suszarka do wlosow
cos do odtluszczania i ostry nozyk do tapet lub skalpel
wymontowalem
odtlusiclem
folie dopasowalem przy pomocy suszarki podgrzewajac ja i naciagajac odpowiednio
potem przycialem nadmiar i zamontowalem w aucie![]()
ot cala filozofia :d
i jeszcze zrbilem sobie pas aby chroniz zderzak z tylu bo sie rysuje przy zaladunku
Ostatnio edytowane przez Pio84 ; 08-11-2010 o 16:52
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein
fajne!
ja tam mam zasade ze wszystko ma byc seria.
ale jesli bym nie mial..
a powiedz; to nie jest wloknopodobne, czyli folia jakas , nie? tylko zywe wlokno weglowe?
jesli folia - to cofam wszystko od poczatku poczawszy od "fajne!"
jesli prawdziwe wlokno - nie trzeba tego utwardzac jakos? jakas zywica czy cos?
bo jesli zostawisz niezabezpieczone wlokno to na moje to sie bedzie strzepic jakos po jakims czasie, prawda?
no takie wolne mysli
no całkiem fajnie tylko czy nie będzie się odklejać podczas łapania i zamykania drzwi, rozumiesz ktoś zahaczy, podwinie się i ... ja tą samą folią zrobiłem u siebie słupki, czarna folia była już nieco zmęczona więc ją usunąłem i nałożyłem nową - więcej w dziale zrób to samna wiosnę zrobię też tą folią aluminiowe uchwyty lusterek bo mam już dość ciągłego ich malowania...
Efekt całkiem przyzwoity. Na pewno trwalsza byłaby hydrografika, jednak tego samemu wykonać się nie da. Też się nad czymś podobnym zastanawiam.
A możesz podać jakiegoś linka do folii jakiej używałeś w tych modyfikacjach, coś o kosztach itp.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Kolego a jak powycinałeś ta folie na tych uchwytach? równo Ci to wyszło? Opisz dokladnie
folia jak się nie mylę to 3M DI-NOC na allegro arkusz 30x50 25,- folia ma super teksturę, wyczywalną podczas dotyku tak jakby była pleciona, prócz tego fajnie się mieni pod wpływem światła - przynajmniej ja mam taką na słupkach - po fotkach twierdzę, że to właśnie ta folia...
nie ma rzeczy nie możliwych,na niemieckim eBayu masz taka hydrografika,do wykonania samemu.
http://cgi.ebay.de/Starter-Set-Wasse...item41538ba4eb