Strona 14 z 201 PierwszyPierwszy ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 2002

Temat: Co dzis udalo mi sie zepsuc w mojej Belli

Reason
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    No szlag mnie trafia, jak jeżdżę po tych pseudodrogach moją Bellą, przy wymianie amorów zastanawiałem się nawet czy możliwa jest przekładka sprężyn i amorów od Crosswagona (gleba w Warszawce to moim zdaniem totalna pomyłka), ale akurat jak przyszło do wymiany to i tak nie miałem kasy na takie zabawy

Widząc co się dzieje w międzyczasie zastanawiam się, czy nie kupić kiedyś Forestera (Crosswagon by mi było tak samo żal - pisałem o tym kiedyś...)

Możęsz kolego napisać, w którym to było dokładnie miejscu (ku przestrodze)? Zawiadomiłeś Policję? Czy będziesz naprawiał z własnej kieszeni? Ja bym tym bandytom drogowcom/samorządom nie przepuścił
    Cześć ja rozwaliłem jadąc gruntową ulicą Iłżecka to jest tuż przy ulicy Sasanki i skrzyżowania z Żwirki i wigury. Będe naprawiać w własnej kieszeni jak znajde jakiś zamiennik bo jak narazie znalazłem orygniał za 1400... policji nie wzywałem.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL

Domyślnie

Zmroziło zamek od strony pasażera, za mocno pociągnąłem za klamkę wewnątrz.. urwałem linke, kapitalnie.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

A ja wczoraj rozwaliłem wkładkę zamka pasażera, ostatnią sprawną i nie mam jak dostać się do auta

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Nie dziś i nie ja ale jednak - miałem stłuczkę. Gościu mercem na mnie najechał, drzwi przód i tył rysy opór głębokie w lakierze, lekka wgniotka tylnych drzwi i porysowane nadkole. Malinowo teraz będę ganiał po rzeczoznawcach
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał grzybek_bgi Zobacz post
    A ja wczoraj rozwaliłem wkładkę zamka pasażera, ostatnią sprawną i nie mam jak dostać się do auta
    GRATKI

Cytat Napisał redek83 Zobacz post
    Nie dziś i nie ja ale jednak - miałem stłuczkę. Gościu mercem na mnie najechał, drzwi przód i tył rysy opór głębokie w lakierze, lekka wgniotka tylnych drzwi i porysowane nadkole. Malinowo teraz będę ganiał po rzeczoznawcach
    Gdzie był ubezpieczony?? Będzie dobrze

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Cytat Napisał grzybek_bgi Zobacz post
    No ja się też obawiam takiej sytuacji, bo oba piloty też mam niesprawne guziki (nie macie może znajomego elektronika/sprzedawcę/producenta pilotów, który miałby takie płaskie mikrostyki - nigdzie nie mogę ich znaleźć)... Tylko ja mam wejście awaryjne przez bagażnik, o ile nie zaparkuje do ściany, jak zwykle w swoim garażu

Cytat Napisał redek83 Zobacz post
    A Ty sąsiad to masz pecha To drugi czy 3-ci raz? Ja miałem dokładnie to samo z mercem (identyczne uszkodzenia), gość mi tak fiestą Merca zdewastował, że trzeba było jednak naciskać Policję żeby zbadali sytuację współwiny (nadmierna prędkość), bo było teoretycznie z mojej winy, ale Policja powiedziała, że skoro się przyznaję to oni jadą i ich tu nie było Dopiero blacharz powiedział, że wogóle mogła być nie moja, bo mogłem go nie zauważyć jak tak popylał... Nic to, grunt, że u Ciebie wina jest ustalona na gościa i trzymamy kciuki za korzystną odbudowę (co najmniej tak korzystną jak reflektora po myjni ) ale w ostatnich dniach widziałem masę aut z wgniotkami z boku i z przodu Dlatego moja Bella przez 95% czasu stoi w ciepłym (no może nie ma 20 stopni, ale Cieplej niż na dworze) garażu
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotr_c
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Stelvio & Stelvio

Domyślnie

Urwałem klamkę w drzwiach
    Drzwi przymarzły, lekko szarpnąłem i ...

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    A Ty sąsiad to masz pecha To drugi czy 3-ci raz?
    2 raz na mieście - 1 był przedni zderzak ale to z mojej winy. Teraz miałem trochę szczęścia bo gościu trafił też w tylne drzwi na których wcześniej mi żona lakier porysowała Dobrze że nie przeszkadza mi to w normalnym użytkowaniu auta. Po śniegu zasuwa jak burza Miał OC z PTU nie wiem jak u nich z wypłatami. A wina gościa była bezdyskusyjna. Jechałem 40km/h lewym pasem a on zmieniając ze środkowego pojechał mnie w bok.
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Jak chcesz zarobić kosztem auta, to rób gotówkowo. Jak chcesz mieć dobrze zrobione, to dobry warsztat (ASO?) i bezgotówkowo - niech warsztat się z PTU kłóci

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał YonasH Zobacz post
    Jak chcesz zarobić kosztem auta, to rób gotówkowo. Jak chcesz mieć dobrze zrobione, to dobry warsztat (ASO?) i bezgotówkowo - niech warsztat się z PTU kłóci
    Rozwiązanie gotówkowe wcale nie przekreśla że autko będzie zrobione źle...
    No i zawsze można troche doinwestować autko w innych kwestiach...