Ja tam mam jakieś philipsy niby a`la niebieskawe-15 zł sztuka, a jedyne co niebieskie, to chyba tylko opakowanie,
Ja tam mam jakieś philipsy niby a`la niebieskawe-15 zł sztuka, a jedyne co niebieskie, to chyba tylko opakowanie,
Zastanawiam się po co te wszystkie kombinacje z pozycyjnymi? Skoro H6W są bardzo trwałe.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
i tu widzisz zdania sa podzieloneja, mam auto jakies dwa lata i wymienilem postojowki ze trzy razy ,teraz mam maluchowe i jakies pół roku spokój ,dzis wymieniłem kolejny raz H7 tez chyba trzeci![]()
U mnie po wymianie na te postojówki po przekręceniu kluczyka i włączeniu świateł postojowych na moment wywala błąd, ale zaraz gaśnie i jest ok, pytałem elektryka jak ostatnio byłe i stwiedził, że muszą mieć inną moc znamionową, a ja sprawdzałęm i niby są takie same. żałuję teraz, że wydałęm 30 zeta, bo chyba zwykłe byłyby najlepsze.
kolega w mercedesie (nie pamietam dokładnie modelu) ma takie same postojówki ja my w alfach. Kupił gdzies i zapłacił 6zł za sztuke.... az sie zdziwiłem, a w serwisie Merola chcieli za to 16zł... A u nas w sklepie motoryzacyjnym nawet o takich żarówkach nie słyszeli i znów dostałem reprymende, żeby kupic sobie VW... żal mi tych ludzi. dałem jakies 5watowe inne, ale swieca i błędu nie mam.
Ja zakupiłem cuś takiego (dokładnie od tego sprzedawcy)
http://allegro.pl/zarowka-h6w-blue-p...385366415.html
i ostrzegam bo to wywalenie pieniędzy w błoto. Żarówki świecą identycznie jak zwykle o jakiekolwiej białości można zapomnąć, nie wiem czy nie są nawet bardziej żółte od standardowych.
Te Ledowe z przekaźnikiem fajna sprawa ale też nie tania - a takie ledowe się też tak często przepalają?