Strona 18 z 114 PierwszyPierwszy ... 891011121314151617181920212223242526272868 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Użytkownik Embrion
    Auto
    Ford Puma 1.7 VCT

Domyślnie

Witajcie, Alfaholicy, tutaj Pumoholiczka (sorry za zapożyczenie ) z Klubu Forda Pumy.
    Sebek, to ze mną miałeś okazję rozmawiać o zawieszkach.
    Widzę jednak, że kolega bocian przedstawił sporo niższą ofertę. To oczywiście Wasze święte prawo wyboru, jednak piszę tu teraz ciut bardziej prywatnie, z dobrą radą: przed zleceniem sugeruję poprosić kilka firm o przesłanie próbek swoich zawieszek. Jak firma nie ma nawet "małego" klienta w głębokim poważaniu, to próbki prześle. A jak dostaniecie próbki, to porównajcie sobie ich jakość.

Sprostuję jeszcze tylko podaną tu informację - do wyboru jest 10 zapachów: wanilia, alpen fresh (alpejski), lemon (cytryna), musk (piżmo), green tea (zielona herbata), new car, black class, pine (sosna), adventure, fruits (owocowy). Istnieje możliwość dzielenia zapachów w ramach jednego zamówienia (po 50 szt.).

Bocian, jeśli jesteś ciekaw oferowanych przeze mnie zawieszek, podaj adres na PW.

Pozdrawiam
    M.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SEBEK
    Mieszka w
    EŁK
    Auto
    Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    chodzi o fakt ze nei uzbieralo sie 500 sztuk
    Dokładnie o to chodzi...

Ja sądziłem, że będzie to na zasadzie 250 szt dla klubwiczów a druga połowa dla kolegi amigas na marketing dla własnej firm i kosztami dzielą sie 50/50

Ciężko, żeby ktoś zainwestował 1200 PLN i nie wiadomo ile i kiedy zapachów zejdzie a na 250 sztuk napewno będą chętni.

---------- Post dodany o godzinie 23:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:28 ----------

Cytat Napisał Magenta Zobacz post
    Witajcie, Alfaholicy, tutaj Pumoholiczka (sorry za zapożyczenie ) z Klubu Forda Pumy.
    Sebek, to ze mną miałeś okazję rozmawiać o zawieszkach.
    Widzę jednak, że kolega bocian przedstawił sporo niższą ofertę. To oczywiście Wasze święte prawo wyboru, jednak piszę tu teraz ciut bardziej prywatnie, z dobrą radą: przed zleceniem sugeruję poprosić kilka firm o przesłanie próbek swoich zawieszek. Jak firma nie ma nawet "małego" klienta w głębokim poważaniu, to próbki prześle. A jak dostaniecie próbki, to porównajcie sobie ich jakość.

Sprostuję jeszcze tylko podaną tu informację - do wyboru jest 10 zapachów: wanilia, alpen fresh (alpejski), lemon (cytryna), musk (piżmo), green tea (zielona herbata), new car, black class, pine (sosna), adventure, fruits (owocowy). Istnieje możliwość dzielenia zapachów w ramach jednego zamówienia (po 50 szt.).

Bocian, jeśli jesteś ciekaw oferowanych przeze mnie zawieszek, podaj adres na PW.

Pozdrawiam
    M.
    Witam i pozdrawiam!!!
    Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 25-01-2011 o 09:31

amb144
    Gość

Domyślnie

Ja moge zamówić 10szt

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

tak jak pisałem przy podawaniu wyceny
    jeżeli chcemy indywidualny wykrojnik wg naszego wzoru to należy doliczyć 100zł netto

o próbki już prosiłem - czekam

dostałem też próbki od innej firmy : niby fajnie pachnie i jest ok no ale cena trochę powala - 3,76brutto /sztuka
    niektóre firmy to znowu jaja sobie robią bo cena na stronach i w cennikach nijak ma się do tej prawdziwej

z tymi kosztami 50/50 - niby ok ale czy nie lepiej odliczyć od kosztów to co dołoży amigas ? i wtedy zapach kosztowałby forumowicza ok 1,50 - 1,70zł ( liczone z gumką i indywidualnym wykrojnikiem )

dostępne zapachy :
    NEW CAR - VANILLA - CYTRYNA - KWIATOWY -POMARAŃCZ -LAWENDA -LEŚNY - ANTI TOBACCO - MANGO -ZIELONA HERBATA -WIŚNIA -MIĘTA -RÓŻA -TRUSKAWKA - MORSKI

amigas - pokaż to logo ( będzie łatwiej dla innych )

potem wybierzecie sobie jakiś wykrojnik ( flatbeet mam nadzieję pomoże )

i będziemy działać

podejrzewam , że jeszcze troszkę zejdzie zanim się wszystko ustali
    no ale ...
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 25-01-2011 o 09:29

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

... ale wszystko jak widać idzie w dobrym kierunku

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

tylko ghost coś nie chce nas ostrzec przed tą śmieszną firmą z takim wesołym terminem realizacji ...
    no ale kij tam

dogadajcie się z tym wykrojnikiem i tyle

amigas - pochwal się grafiką

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

jak tylko mi odesle dziad ktory ja robil...ma byc dzisiaj...
    ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam

http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto

Domyślnie

ok czekamy

i od razu aktualizacja z moje strony

z podanych powyżej zapachów w ramach jednego zamówienia 500 sztuk można wybrać 4 zapachy

próbki już wysłane - dojdą to opiszę

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

pomogę pomogę bo ja na zawieszki zapachowe też już czekam ponad rok

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

tylko nie waniliowy please bociek mam wsteret do waniliowego i odruch wymiotny jak kolega w swoim aucie w lecie (zamkniete szyby, lekki upałek) dał nowy zapach waniliowy i cały go razpakował - wszystko super, ale w aucie tak waliło, że były prawie odruchy wymiotne