po mojemu nie
u mnie policzyli niby taniej za sztuke ale doliczone jest za gumkę , przygotowanie
a magenta ma to za free czyli nawet jak te jej są niby droższe za sztukę to bez kosztów produkcji wychodzi taniej
tak ja to zrozumiałem
Bocian, "te moje po 1,70 PLN" to te same, co Twoje za 2,10 PLN.![]()
LOL, ale rzeczywiście chyba za bardzo namieszałam.Sorki.
![]()
być może i te same skoro masz tam jakieś bonusy
tylko czemu jako " moje " pokazałaś kolory pantone a jako swoje fullcolor skoro to niby ta sama firma a ja ani słowem nie pisałem o kolorach bo jak wcześniej napisałem nie dowiadywałem się o to ?
( bo ja tak to zrozumiałem : moje pantone , twoje full - moje 1 , twoje 2 itp itd )
za dużo bałaganu chyba i teraz nie wiadomo co do czego )
Nie.
Te, co u mnie są za 2,10 PLN, sprzedam za 2,10 PLN. A te, co u Bociana są za 2,10, sprzedam za 1,70 PLN.
![]()
I te oferty to nie jest ta sama firma! "Dostawca 1" i "dostawca 2" - pamiętacie?A ESPENTA to ja, pośrednik pomiędzy zamawiającym a dostawcą. I pośrednik jest jeden i ten sam dla obu ofert.
![]()
A, i nie mam przygotowalni i całej reszty "za free" - na tym świecie nie ma nic za darmo.Po prostu podana cena za 1 szt. jest wynikiem kalkulacji i zawiera wszystkie koszty związane z produkcją. Bo Was interesuje ostateczna cena jednej zawieszki, a nie cena plus przygotowalnia, transport i tp. podzielona przez ilość zamawianych zawieszek. Czy nie?
![]()
Ostatnio edytowane przez Magenta ; 27-01-2011 o 11:24
Ok, tak czy siak decydujmy się na to z lepszymi kolorami bo można pokusić się i ciekawszy wygląd zawieszki. Pozostaje jeszcze sonda odnośnie wyglądu oraz zapachów i tyle w tym temacie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
bocian, mnie też to przerosło intelektualnie![]()
bocian - nie poddawaj się... ustalmy fakty![]()
Ja też się pogubiłem ale przeczytałem wszystkie ostatnie posty 3 razy i powiem jkrótki - wychodzi, że Magenta ma najkorzystniejszą ofertę (cenowo i jakościowo) więc ustalmy, że zostajemy przy niej.
Zorganizujmy tylko sondaż co do wykrojnika i zapachów i przystąpmy do dzialania bo na wiosne tych zapachow nie będzie.
bocian czy ustaliliście grafike z amigasem? Trzeba podjąć decyzje i zacząć działać bo znowy się to rozpłynie...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]