Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 269

Temat: Jak się Wam sprawuje Giulietta?

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

A nie trzeba było policji wezwać? Miałbyś otwartą drogę do dochodzenia odszkodowania. K-wa nie dość że od mrozu dziury, to jeszcze jakieś badziewie na drodze leży. Jednak na zimę to stalówki-mniej szkoda.

Użytkownik Rowerzysta Avatar andkula
    Auto
    Alfa Mito 1,4

Domyślnie

dwilk

A nie trzeba było policji wezwać?

znajdz sobie nową dziurke w drodze ,załóż koło zrób zdjecia ,policja,protokół i remont bedzie

Pozdr

Użytkownik Znawca Avatar lechtak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Mito TCT 135 KM / Giulia Veloce Pakiet Q

Domyślnie

Cytat Napisał dwilk Zobacz post
    Generalnie pelna lipa z lekko optymistycznym akcentem... Nowa felga 1560PLN + 900 opona. F**k!
    Miałem podobną sytuacje, dziura krawędziowa. Uszkodzona felga i opona ( ale powietrze trzymała) wezwałem szeryfa, zrobiłem foty i pojechałem do zarządcy drogi. Oddali co do grosika, na podstawie faktu.

dwilk
    Gość

Domyślnie

No na Policje zadzwonilem natychmiast. Odpowiedz: trzeba czekac 2-3h na przyjazd. Balem sie, ze czekajac do 3:00 w nocy na radiowoz stan napompowania mojego kola sie pogorszy
    A tak szczerze to przez wkur*** chcialem jak najszybciej dojechac do Wawy, otworzyc piwo i zapomniec o calej sprawie...

Giulietka
    Gość

Domyślnie

Dwa lata temu też w dziurę wpakowałam, nawet nie w dziurę, ale dól, który zapadł sie jeszcze bardziej pod kołem. Samochód z trudem udał się wyciagnąć, ale aferę zrobiłam, więc i kasę oddali (zarządca dróg) po przedstawieniu faktur.

Użytkownik Znawca Avatar lechtak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Mito TCT 135 KM / Giulia Veloce Pakiet Q

Domyślnie

Generalnie w Polsce jak topnieje śnieg to razem z asfaltem, nie należy się temu dziwić ponieważ to tradycja Polska.

oooo, po pierwsze to pozdrawiam, moja Julcia stoi w godzinach pracy zawsze pod FAT na Grabiszynskiej, po drugie to, kurcze, niepotrzebnie balem sie silnika 1.7. W ADFie mnie nakrecili, ze 3-4 litry na 100km to sie musze spodziewac na niekorzysc QV. A tu takie same wyniki...
    Widziałem twoja Julke dzisiaj, blokowała chodnik ładny kolor.

dwilk
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lechtak Zobacz post
    Widziałem twoja Julke dzisiaj, blokowała chodnik ładny kolor.
    A tak mi sie stanelo, jak nie przyjade przed 9:00 to miejsca trzeba pod Heva szukac...

silme
    Gość

Domyślnie

Jak oceniacie prace zawieszenia Julki i dzwieki jakie wydaje podczas pokonywania nierownosci? Przejezdzajac przez prog zwalniajacy i na wiekszych nierownosciach ( nie dziury w drodze ) do wnetrza mojej Julki dobiega kombinacja dzwiekow jekliwo-trzeszczaco-piskliwych. Dzwieki nie sa nachalne, ale przy wylaczonym radiu slyszalne i niepokojace. Jestem ciekaw Waszych opinii.

dwilk
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał silme Zobacz post
    Jak oceniacie prace zawieszenia Julki i dzwieki jakie wydaje podczas pokonywania nierownosci? Przejezdzajac przez prog zwalniajacy i na wiekszych nierownosciach ( nie dziury w drodze ) do wnetrza mojej Julki dobiega kombinacja dzwiekow jekliwo-trzeszczaco-piskliwych. Dzwieki nie sa nachalne, ale przy wylaczonym radiu slyszalne i niepokojace. Jestem ciekaw Waszych opinii.
    No to cie zaskocze: nic nie slychac, przy wiekszych nierownosciach dochodza lekkie odglosy z zawieszenia z tylu, ledwie slyszalne.
    Do tej pory usunalem kilka przyczyn trzaskow:
    1. kabel idacy wzdluz tylnej kanapy wyskoczyl z zatrzasku
    2. maskownica lewego przedniego tweetera wymagala docisniecia
    3. nasmarowalem uszczelki przednich drzwi smarem silikonowym do uszczelek (to one glownie wydawaly z siebie takie lekkie trzeszczenie)
    4. wyciagnalem cos a'la nakrekta metalowa z laczenia podsufitki z uszczelka drzwi - brzeczalo to okrutnie od dnia ZERO.
    5. wywalilem alkotest ze schowka

Teraz ciiiiszaaaa az milo. Nawet na kostce brukowej.

silme
    Gość

Domyślnie

No to cie zaskocze: nic nie slychac, przy wiekszych nierownosciach dochodza lekkie odglosy z zawieszenia z tylu, ledwie slyszalne.
    Do tej pory usunalem kilka przyczyn trzaskow:
    1. kabel idacy wzdluz tylnej kanapy wyskoczyl z zatrzasku
    2. maskownica lewego przedniego tweetera wymagala docisniecia
    3. nasmarowalem uszczelki przednich drzwi smarem silikonowym do uszczelek (to one glownie wydawaly z siebie takie lekkie trzeszczenie)
    4. wyciagnalem cos a'la nakrekta metalowa z laczenia podsufitki z uszczelka drzwi - brzeczalo to okrutnie od dnia ZERO.
    5. wywalilem alkotest ze schowka

Teraz ciiiiszaaaa az milo. Nawet na kostce brukowej.
    Tez mam zamiar cos zrobic z uszczelkami. Mozesz sprecyzowac miejsce, o ktorym piszesz w punkcie 4? Odnosze wrazenie, ze mam to samo, ale nie potrafie wymacac gdzie