Strona 25 z 114 PierwszyPierwszy ... 15161718192021222324252627282930313233343575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Szkoda, że pomysł umarł, bo z chęcią dokonałabym zakupu. Od dziś zwis zapachowy na lusterku mi nie przeszkadza, ale nie ma to jakby było z logo.
    Gdybym miała więcej czasu to zajęłabym się tą sprawą, ale jest jak jest.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Pomysł wciąż jest - trzeba tylko zdecydować się na jakieś 4 zapachy z tego co kojarzę czyli zrobić sondę połączoną z zapisami oraz podać konkretną cenę jednego zapachu oraz kosztów wysyłki. Trzeba też wybrać wygląd zapachu.

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

Sonda wiele wyjaśni, mnie jakoś najbardziej do gustu przypada projekt podłużnej zawieszki, (ktoś pokazywał wzór), ale wszystko kwestia gustu.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

ale Wy się do tego zabieracie
    nie śledzę tematu na bieżąco tylko od czasu do czasu zaglądam i ciągle widzę to samo czyli grad dyskusji i zero efektów skoro mamy koleżankę która siedzi w tej branży, tak, to co to za problem? mój projekt tej podłużnej zawieszki jest gotowy. koleżanka podaje nam cenę brutto za minimalną możliwą do zamówienia ilość plus przygotowanie naszego wykrojnika /chyba że macie już coś co jest w proporcjach mniej więcej 1:5 lub 1:4 bo mój projekt w takich mniej więcej jest proporcjach/, znając cenę wysyłam koleżance projekt, tył z reklamą amigasa to mogę coś sam szybko zrobić tylko muszę znać nazwę firmy i tyle. No chyba że amigas ma już ta swoją grafikę? Zapisy już raz był robione choć nie wie czy nie powinno się ich zrobić raz jeszcze bo teraz będzie już przedstawiony konkretny projekt i nie każdemu może się on podobać Ja koleżance ten projekt wysyłam /obrys mam w krzywych w Corelu a główną część w photoshopie jako bitmapę, może tak być?/ i już...
    zatem poprosiłbym koleżankę raz jeszcze o wycenę brutto dla minimalnej ilości sztuk plus przygotowanie wykrojnika, plus wysyłka będą te dane to otworzy się osobny temat, na samej górze od razu podane konkrety plus zdjęcie projektu i tyle i po sprawie..
    a i jeszcze musi się znaleźć ktoś kto zajmie się rozsyłaniem zawieszek do ludzi bo ja na to nie mam czasu

a mój projekt wygląda tak tu mniej więcej w skali 1:1

Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

właśnie o tym projekcie myślałam

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

projekt flatbeet'a też mi pasuje.. sama wysyłka to już tzw szczegół (o ile dobrze zrozumiałem Magenta napisała że może rozesłać bezpośrednio do ludzi - jak dostanie listę z adresami etc.) ale problem leży w zebraniu kasy.. do Magenty wypadałoby wysłać całą kwotę żeby jej aż tak bardzo du*y nie zawracać wpłatami po parę groszy

i nie do końca wiem jaką rolę ma grafika amigasa.. przykładowo.. płaci połowę i połowa zapachów idzie do niego jako materiały promocyjne firmy? czy chodzi o sponsora żeby zawieszki były jeszcze tańsze?
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SEBEK
    Mieszka w
    EŁK
    Auto
    Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.

Domyślnie

I tak jak już nie raz mówiłem - ten projekt jest zaj...sty i sądze, że każdemu się spodoba.

---------- Post dodany o godzinie 15:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:46 ----------

Ten wykrojnik nawet chyba jest w zestawie - tak przynakmniej pisał bocian:

Chociaż ja go nie dostrzegam we wzorach Magenty:
    http://www.espenta.pl/images/alle/wykrojniki2.pdf

---------- Post dodany o godzinie 15:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:50 ----------

Co do roli amigasa - to też nie wiem do końca jak on chciał czy płaci za połowe i bierze 250 sztuk na własną reklamę czy płaci połowe i zostawia zapachy co by obniżyło znacząco ich cenę a tym samym więcej i łatwiej by się sprezedały.

Problem w tym, że amigas się zadeklarował i zamilkł - miał do bociana podesłąć grafikę i nie podesłał. Bocian, też już jakiś zrezygnowany...

---------- Post dodany o godzinie 15:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:54 ----------

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Pomysł wciąż jest - trzeba tylko zdecydować się na jakieś 4 zapachy z tego co kojarzę czyli zrobić sondę połączoną z zapisami oraz podać konkretną cenę jednego zapachu oraz kosztów wysyłki. Trzeba też wybrać wygląd zapachu.
    Co do sondy to fakt przydałą by się i wybrało by sie 2 najleprze zapachy ale gdzie to udeżyć jak to zrobić. Administrator to może wstawić czy ktoś inny?

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

no prawie ale to mogę pokombinować by dopasować go do takiego kształtu ale tez mnie ciekawi jaka jest cena własnego w indywidualnym wykrojnikiem

Pytanie do tej koleżanki u której możemy to zlecić - czy jak macie taki gotowy wykrojnik to wystarczy że Wam poślę grafikę projektu w formie zwykłej bitmapy wpasowanej w ten Was wykrojnik? czy przygotowanie projektu musi być podyktowane jakimiś wytycznymi Waszymi w stylu spadki, odsunięcia obiektów od krawędzi itd. ?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SEBEK
    Mieszka w
    EŁK
    Auto
    Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    projekt flatbeet'a też mi pasuje.. sama wysyłka to już tzw szczegół
    Niby szcegół ale bez niego się nie obędzie i właśnie kwestia jak to zorganizwać. Bo powiedzmy, ze amigas wykłada 50% kwoty za swoja reklamę lub za reklamę i połowę zapachów a co z drugimi 50%? Czy koś zainwestuje i w zamian narzuci troszkę marży bo za free to dziś wiadomo. Czy zbieramy i wpłacamy kase ale to może być cieżko i długo bo powiedzmy wpłaci trochę osób a i tak będzie brakowac, żeby zamknąć zamówienie i co w tedy, czekać i czekać a jak się nie uzbiera to co z tymi co już wpłacili?

---------- Post dodany o godzinie 16:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:02 ----------

Amigas jak dalej jesteś zainteresowany tym projektem to podeślij wzor i dane dla flatbeeta niech on coś stworzy bo widzę, że jest oblatany w tych sprawach i wie gdzie kliknąć myszką.

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

no mi sie wydaje że lepszym rozwiązaniem byłoby to by ktoś połowę zainwestował ze swojej kieszeni plus ta marża a druga połowa od strony amigasa w zamian za reklamę, jeśłi nadal jest zainteresowany bo tu rzeczywiście zbierać zamówienia od 150 osób i czekać na wpłaty to trochę się będzie ciągnęło pewnie