Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Temat: 166 lookał już ktoś ??

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Na dzień dobry dodałbym im minimum po 50K przebiegu. A ta zielona ma jakiś dziwny patent z zapalonymi migaczami ? Ala americano ? Czy robił fotki na awaryjnych ?
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

swr
    Gość

Domyślnie

tez nie bardzo wierze w te przebiegi. Moze ktos z was ma do przedtsawienia jakas fajna oferte godna uwagi. Chodzi mi glownie o AR 166 ewentualnie 156 SW do 12 tys ( motor : JTD lub V6 + LPG )

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Polska, Mazowieckie
    Auto
    166 V6 3.0

Domyślnie

Cytat Napisał swr Zobacz post
    Co do zielonej to nie musi mieć aż tyle podusi wiec jak to jest walek to mi to nie szkodzi. A co do szarej to widziales ja darrager w realu ? czy tylko pytales o nia przez telefon?? Bo skoro cena jej az tak spada to mozna podejrzewac ze z nia jest cos nie tak lub gosciu potrzebuje szybko kasy . Zmiesicil bym sie w 12 tysiącach jak bym jeszcze chcial zalozyc lpg do tej szarej ??
    Szara jest do oplat wiec dolicz ok 3 tys. Nie widzialem jej ale juz bylem umowiony zeby jechac. Wlasciciel zapewnial ze wszystko jest ok i wogole to nie ma sie do czego przyczepić a ze na fotce zobaczylem blotnik przyrysowany to on dopiero przyznal ze to jest do zrobienia. Mysle ze jak bym przyjechal to bym wiecej zobaczył co jest do zrobienia Jesli gosć chce za nią 8tyś (2tyś euro) czyli dal za nią 1,5 tys euro a za tyle to stoją niestety ale alfy po przejsciach lub mocno wyeksplatowane... Nie pojechalem bo trafila sie blizej piekna czarna 3.0 w jasnych skorach taka jak szukałem , tez nie idealna ale dobrze utrzymana. Jestem zadowolony

swr
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał darrager Zobacz post
    Szara jest do oplat wiec dolicz ok 3 tys. Nie widzialem jej ale juz bylem umowiony zeby jechac. Wlasciciel zapewnial ze wszystko jest ok i wogole to nie ma sie do czego przyczepić a ze na fotce zobaczylem blotnik przyrysowany to on dopiero przyznal ze to jest do zrobienia. Mysle ze jak bym przyjechal to bym wiecej zobaczył co jest do zrobienia Jesli gosć chce za nią 8tyś (2tyś euro) czyli dal za nią 1,5 tys euro a za tyle to stoją niestety ale alfy po przejsciach lub mocno wyeksplatowane... Nie pojechalem bo trafila sie blizej piekna czarna 3.0 w jasnych skorach taka jak szukałem , tez nie idealna ale dobrze utrzymana. Jestem zadowolony
    Ok Dzieki za Info tez szaleje za czarna wiec gust mamy chyba podobny. Zycze dłuuugiej bezawaryjnej eksplotacji

natis1988
    Gość

Domyślnie

ja ją oglądałem w lipcu tamtego roku. bita przodem aż miło. szpachla pękała na błotnikach. musiała dosyć dostać bo nawet na drzwiach była przesunięta. my nawet sie nią nie przejechaliśmy więc nie wiem jak to jeździ. a właściciel lekko niepoważny bo przez tel wszystko ok, a ja specjalnie do warszawy musiałem na 15 min jechać(wtedy stała w warszawie bo gość tam pracował) cena była 14900zł chyba.

PS.kolego wysłałem Ci PW

Użytkownik Rowerzysta Avatar Fresh
    Mieszka w
    W-ń
    Auto
    Alfa Romeo 166 Super 3.0 V6 226KM manual + LPG 1998r

Domyślnie

Przepraszam koledzy, co do tej szarej Alfy z postu swr'a. Ona jest/była z Szamotuł? Niestety link wygasł i nie mogę zobaczyć.